Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor Case 6190213M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 6190213M91
Cod produs
ZN3BLRVD-ES
Out Of stock
Descriere
Cine spune ca nu exista piese rezistente, greseste! Iti punem la dispozitie cele mai bune piese pe care te poti baza. Faptul ca acestea sunt originale Carraro, se subintelege faptul ca sunt de o calitate superioara. Un platou pinioane reductor Case 6190213M91 este cea mai buna varianta de a-ti inlocui vechea piesa. Faptul ca acesta are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau, este necesar sa ii acorzi o atentie deosebita. Iti sugeram sa nu te lasi pacalit de mirajul pieselor de pe piata la pret mic, pentru ca de multe ori ofera doar o bucurie de moment.

Cu elemente de calitate vei ajunge sa uiti cand ai schimbat ultima data piesele utilajului tau. Intra si tu pe platforma noastra online pentru a descoperi stocul variat pe care ti-l punem la dispozitie. Daca ti-ai ales produsele preferate insa nu esti sigur daca se potriveste utilajelor tale, contacteaza-ne! Specialistii nostri din domeniul tehnic sunt gata sa te ajute in identificarea pieselor care se imbina perfect cu nevoile tale. De asemenea, te punem imediat in legatura cu un mecanic din zona ta pentru a te asigura ca montajul a fost efectuat corespunzator!

Platou pinioane reductor Case 6190213M91 este piesa rezistenta pe care ai asteptat-o pana acum!

Un platou pinioane reductor este mai important pentru utilajul tau decat ai crede! Acesta asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor. Platoul pinioane reductor are un rol foarte important in asigurarea functionarii corespunzatoare a transmisiei finale. Iti recomandam sa fii atent cu toate piesele din care vehiculul tau este compus, pentru ca fiecare are sarcina sa.

Orice fel de problema ai avea in legatura cu piesele tale, echipa noastra este in masura sa te ajute. Ia legatura cu noi telefonic si alegem impreuna piesa potrivita nevoilor tale. Astfel, nu mai risti pe banii tai ca piesa comandata sa nu fie cea potrivita. Mergi la sigur si intreaba-ne orice nelamurire ai avea! Este gratuit!

Produsele noastre calitative, precum acest platou pinioane reductor Case 6190213M91 intra in posesia ta cu un certificat de garantie! Certificatul este valabil 6 luni de la achizitionarea acestui produs.

Contacteaza-ne! Pentru noi distanta nu este o problema! In 24-48 de ore vom trimite un platou pinioane reductor Case 6190213M91 direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Stii celebrul proverb “Cum iti asterni, asa dormi”? Se aplica si in cazul montajului! Pentru ca, daca acesta este realizat corespunzator, utilajul tau are toate sansele sa fie performant pentru mult timp. De aceea, recomandam efectuarea acestuia doar de catre specialisti. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice:

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura