Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor Challenger MT335B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT335B
Cod produs
QFPO92ND-AS
Out Of stock
Descriere
Schimba modul de intretinere al utilajului la momentul potrivit! O actiune intarziata ar putea dauna functionarii acestuia si implicit productivitatii tale! Asigura-te ca vei achizitiona doar piese de top din game renumite precum Carraro! Acest set pivot inferior tractor Challenger MT335B se inatmpla sa fie una dintre creatiile acestui brand. O optiune perfecta pentru sistemul de transmisie!
Printre nenumaratele piese de schimb din depozit, vei regasi si servicii unice pe piata care vor raspunde necesitatilor tale! Dezbraca-te de indoieli si apeleaza-ne pentru lamuriri! Fie ca ai nevoie de suport teoretic sau practic, noi avem solutia pentru oricare dintre ele. Experienta este factorul pe care ne bazam si care ne ajuta sa venim de fiecare data cu o varianta originala!

Tinteste sus cu acest set pivot inferior tractor Challenger MT335B din depozit!
Rolul unei piese este factorul care o diferentiaza! In consecinta, trebuie sa te asiguri ca functioneaza optim! Referindu-ne la acest set pivot, ii revine rolul de a prelungi functionarea capetelor de bara si implicit de a preveni jocurile in articulatia de directie! Pivotii care functioneaza corect contribuie la manevrarea exacta a utilajului si sporesc siguranta in deplasare!

Suport constant cu serviciul de consultanta!
Nu exista informatie nou aparuta sau metode actuale de intretinere pe care noi sa nu le dobandim! Datoria noastra este de a mentine fresh acest domeniu si de a impartasi clientilor nostri. Ia legatura cu operatorii si primeste cateva din tainele tehnice care sa te ajute sa razbesti! Alaturi de ei vei identifica si alege piesele compatibile si vei beneficia de un plan al tau de intretinere!

Mergi pe siguranta si incredere! Nu facem exceptie de la aceasta regula! Astfel ca pentru fiecare produs punem la dispozitie un certificat de garantie valabil 6 luni! Acesta prevede defectiunile din fabrica. Comanda acest set pivot inferior pentru tractor Challenger MT335B cu incredere!

Suntem adeptii vitezei si gestionarii corecte a timpului! Din acest motiv, iti livram acest set pivot inferior tractor Challenger MT335B in 24 de ore oriunde in tara! Asteptam cu nerabdare sa plasezi comanda iar noi sa o preluam! Initiaza un apel telefonic sau aplica pe site si noi vom actiona rapid!

Un montaj corect va asigura sanatatea piesei si exploatarea sa intensa! Sigur, noi iti livram calitate insa cum aceasta se va mentine te priveste! Nu poti pretinde performanta de la o piesa care a fost instalata neglijent. Apeleaza la un atelier de specialitate pentru aceasta etapa si pretuieste-ti investitia!

Specificatii tehnice:

Acest set pivot inferior este format din: pivot + bucsa sferica + saiba conica + gresor.

• Pivot (4 gauri, diametru 13mm, diametru 25mm, diametru 45mm);
• Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm;
• Bucsa sferica 25x47x15mm;
• Gresor M6x1, la 45 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura