Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor McCormick C80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C80
Cod produs
IM47HK2O-RE
Out Of stock
Descriere
Cea mai buna alegere pentru utilajul tau? Calitatea unui asemenea set pivot inferior tractor McCormick C80 vorbeste de la sine. Fabricat in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde, setul nostru este pus pe treaba. Va contribui la performanta utilajului pe care il detii, dand tot ceea ce are mai bun. Nu-ti mai irosi timpul, banii si energia, optand pentru piese de schimb la o calitate indoielnica. Alege-le pe cele mai bune si apuca-te de treaba! Diferentele se vor simti inca de la prima activitate. Arunca repede o privire pe site-ul nostru!

Este important sa-i intelegi nevoile tractorului pe care il detii. Acesta iti este alaturi zi de zi, ajutandu-te sa ajungi acolo unde iti doresti. Alege pentru acesta doar piese de schimb la o calitate de invidiat! Inca de la inceput, noi am ales sa colaboram doar cu furnizori de incredere. Avem mii de piese de schimb puternice si performante. Daca ai intrebari cu privire la una dintre acestea, apeleaza-ne cu incredere. Iti vom oferi toate detaliile necesare pentru a alege piese de schimb corespunzatoare! In plus, nu uita ca suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Set pivot inferior pentru tractor McCormick C80 - pus pe fapte mari! Alege calitatea, mai presus de orice!
Sustinatoarele numarul 1 ale utilajului tau, piesele de schimb ii ofera acestuia toata sustinerea de care are nevoie, in timpul activitatilor. In ceea ce il priveste, acest set pivot inferior tractor McCormick C80 are rolul de a spori siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului, prinzand fuzeta de carcasa puntii. Se monteaza la puntea din fata!

Pentru performanta, apeleaza-ne cu incredere
Inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica - modul prin care suntem alaturi de tine, oricand si oriunde! Alaturi de noi, beneficiezi de:
• Identificari corecte, rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica! Nu iti face griji! Acest set pivot inferior pentru tractor McCormick C80 vine insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Imediat ce tu ne contactezi telefonic la unul dintre numerele de telefon afisate pe site sau completezi o cerere, noi ne apucam de treaba. Piesa de schimb comandata va ajunge la tine, in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. De asemenea, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Astfel, iti ridici personal piesa de schimb, iar noi iti prezentam depozitul nostru!

Montaj
In ceea ce priveste montarea pieselor de schimb, ajutorul specialistilor din domeniu este sfant! Acestia vor manevra piesele astfel incat acestea sa nu se deterioreze prematur. Daca ai nevoie de o recomandare, cunoastem noi o echipa de mecanici fara de cusur.

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura