Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor McCormick C100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C100
Cod produs
XAPHK4EM-RE
Out Of stock
Descriere
Alegi un astfel de set pivot inferior tractor McCormick C100 si iti surprinzi utilajul cu o piesa de schimb puternica si performanta! Avem rafturile pline ochi cu fel de fel de piese de schimb - unele mai mici si simple, altele mai mari si complexe. Provenite din ateliere de productie recunoscute pentru diversitate, acestea dau dovada de o calitate ce nu poate fi contestata. Intrucat munceste mult, utilajul tau are nevoie de prezenta unor piese de schimb fara de cusur. Echipat, de la A, la Z, cu asemenea ajutoare de nadejde, utilajul tau va munci sanatos si fericit, fiind de neoprit. La cat mai multe activitati duse la bun sfarsit cu brio!

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde! Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale. Ori de cate ori simti ca o situatie neplacuta iti pune bete in roate, apeleaza-ne. Avem cate un raspuns pentru fiecare intrebare care nu iti da pace. Te vom indruma spre identificarea solutiei eficiente si rapide pentru problema cu care te confrunti. Tinem la fiecare client ce a ales sa colaboreze cu noi! Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil!

Set pivot inferior tractor McCormick C100 - raportul pret-calitate va fi pe masura asteptarilor tale! Alege-l cu incredere!
Sustinatoarele numarul 1 ale utilajului tau, piesele de schimb ii ofera acestuia toata sustinerea de care are nevoie, in timpul activitatilor. In ceea ce il priveste, acest set pivot inferior tractor McCormick C100 are rolul de a spori siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului, prinzand fuzeta de carcasa puntii. Se monteaza la puntea din fata!

Pentru performanta, apeleaza-ne cu incredere
Inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica - modul prin care suntem alaturi de tine, oricand si oriunde! Alaturi de noi, beneficiezi de:
• Identificari corecte, rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica! Nu iti face griji! Acest set pivot inferior pentru tractor McCormick C100 vine insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Imediat ce tu ne contactezi telefonic la unul dintre numerele de telefon afisate pe site sau completezi o cerere, noi ne apucam de treaba. Piesa de schimb comandata va ajunge la tine, in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. De asemenea, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Astfel, iti ridici personal piesa de schimb, iar noi iti prezentam depozitul nostru!

Montaj
In ceea ce priveste montarea pieselor de schimb, ajutorul specialistilor din domeniu este sfant! Acestia vor manevra piesele astfel incat acestea sa nu se deterioreze prematur. Daca ai nevoie de o recomandare, cunoastem noi o echipa de mecanici fara de cusur.

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura