Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor McCormick C60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C60
Cod produs
G1UZFSI5-RE
Out Of stock
Descriere
Nu trebuie sa mai cauti un astfel de set pivot inferior tractor McCormick C60 in alta parte! Al nostru isi asteapta cu nerabdare momentul de glorie. Puternic, performant si curajos, acesta va rezista temeinic alaturi de utilajul pe care il detii, cotribuind la buna functionare a acestuia. Nu mai face rabat de la calitate si echipeaza-ti utilajul corespunzator! Cu piesele potrivite, acesta va fi capabil sa mute si muntii din loc. La noi, vei descoperi o colectie impresionanta de piese de schimb originale si fara compromisuri. Stim foarte bine cat de important este tractorul pentru tine! Alege calitatea, mai presus de orice, intrucat vei avea doar de castigat!

Nu lasa pe maine ceea ce poti face astazi! Asigura-te ca starea de sanatate a utilajului pe care il detii este perfecta. Acesta munceste mult, zi de zi, fiind supus la diferite activitati. Sfatul nostru este sa programezi revizii periodice. Ba mai mult, este indicat sa-i verifici, cu atentie, si piesele inainte de inceperea programului de lucru. Daca ai nelamuriri cu privire la o anumita piesa de schimb/ situatie neplacuta, nu ezita sa ne contactezi. Iti suntem alaturi, pe tot parcursul activitatilor tale!

Set pivot inferior tractor McCormick C60 - nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului pe care il detii! Cere acum o oferta!
Sustinatoarele numarul 1 ale utilajului tau, piesele de schimb ii ofera acestuia toata sustinerea de care are nevoie, in timpul activitatilor. In ceea ce il priveste, acest set pivot inferior tractor McCormick C60 are rolul de a spori siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului, prinzand fuzeta de carcasa puntii. Se monteaza la puntea din fata!

Pentru performanta, apeleaza-ne cu incredere
Inca de la inceput, am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica - modul prin care suntem alaturi de tine, oricand si oriunde! Alaturi de noi, beneficiezi de:
• Identificari corecte, rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica! Nu iti face griji! Acest set pivot inferior pentru tractor McCormick C60 vine insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Livrare
Nu batem pasul pe loc! Imediat ce tu ne contactezi telefonic la unul dintre numerele de telefon afisate pe site sau completezi o cerere, noi ne apucam de treaba. Piesa de schimb comandata va ajunge la tine, in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. De asemenea, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Astfel, iti ridici personal piesa de schimb, iar noi iti prezentam depozitul nostru!

Montaj
In ceea ce priveste montarea pieselor de schimb, ajutorul specialistilor din domeniu este sfant! Acestia vor manevra piesele astfel incat acestea sa nu se deterioreze prematur. Daca ai nevoie de o recomandare, cunoastem noi o echipa de mecanici fara de cusur.

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura