Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick C80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C80
Cod produs
Y17BJL2T-ES
Out Of stock
Descriere
Atunci cand utilajul tau are piese de calitate, functionarea sa este optima si durata de viata a acestuia este mult mai mare decat in caz contrar. Acesta este foarte asemenator omului, intrucat are nevoie de componentele sale sanatoase pentru a putea da randament. Un utilaj apt de munca te va ajuta sa iti desfasori activitatea mai eficient si nu vei mai pierde timpul. O bucsa pivot inferior McCormick C80 te va ajuta sa economisesti mult timp pentru ca este foarte rezistenta. Spunem acest lucru pentru ca va necesita un schimb mult mai rar decat alternativele existente pe piata. Aceasta este o piesa originala, special conceputa pentru tipul tau de tractor.

Acceseaza catalogul nostru online pentru a vedea gama diversificata de produse de care dispunem. Facem tot posibilul sa vedem antreprenorii din domeniul tau de activitate fericiti si, mai ales, sa vedem afaceri crescand. Astfel, stocurile noastre sunt actualizate frecvent, astfel incat sa gasesti de fiecare data piesele pe care le cauti. Ia legatura cu noi pentru a-ti lamuri orice curiozitate ai avea atat de spre piesele pe care ti le oferim, cat si despre servicii. Printre acestea se numara: consultanta, livrare rapida, garantie si chiar montaj!

Bucsa pivot inferior McCormick C80 este piesa de calitate care te va ajuta sa muncesti mai eficient!

Bucsa este foarte importanta pentru utilajul tau, fiind o piesa de uzura. Aceasta este cea care sufera uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii. Rolul bucsei este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. Ea este cea care asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei.

Indiferent de nevoile pe care le ai in materie de piese si reparatii pentru utilajul tau, specialistii nostri sunt gata sa te ajute in acest sens. Trebuie doar sa ne contactezi gratuit si sa ne explici problema ta. Vei vedea cat de rapid este sa faci rost de piesa potrivita sau sa gasesti un mecanic bun care sa se poata deplasa acolo unde ai nevoie!

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick C80 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne!  Iti putem trimite acest bucsa pivot inferior McCormick C80 chiar ziua urmatoare, prin serviciul rapid de curierat! Daca iti doresti sa il ridici personal, poti veni la noi la sediu.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Aceasta bucsa este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura