Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick CX50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick CX50
Cod produs
CMJA7V2R-ES
Out Of stock
Descriere
Recomandarea noastra catre aceasta bucsa pivot inferior McCormick CX50 se datoreaza faptului ca este o excelenta investitie pe termen lung. Faptul ca este realizata din materiale de calitate superioara o face ideala pentru a rezista in cele mai solicitante momente. Te sfatuim sa verifici periodic componentele utilajelor tale pentru a impiedica momentele in care acestea cedeaza. Stim cu totii ce rol primordial joaca banii intr-o afacere. Acestia se castiga in urma efortului depus de tine, cat si in urma rezultatelor pe care le obtii cu ajutorul masinariilor tale. Adevarul este ca afacerea ta nu ar putea exista fara aceste ajutoare de nadejde pe care le stapanesti.

Pasiunea este cea care te-a adus in acest punct si tot ea este cea care te poate ajuta sa obtii succesul pe care il doresti. Creste numarul lucrarilor si al colaboratorilor tai, prin eficienta de care dai dovada pe teren! Piesele pe care noi ti le punem la dispozitie pe platforma noastra online sunt alegerea excelenta. Acestea sunt originale si au o durata de exploatare mai mare decat alte produse concurente de pe piata. Te invitam sa ne contactezi pentru a afla mai multe despre noi si serviciile pe care ti le oferim.

Bucsa pivot inferior McCormick CX50 este una dintre elementele importante din sistemul de transmisie!

Bucsa este foarte importanta pentru utilajul tau, fiind o piesa de uzura. Aceasta este cea care sufera uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii. Rolul bucsei este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. Ea este cea care asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei.

Indiferent de nevoile pe care le ai in materie de piese si reparatii pentru utilajul tau, specialistii nostri sunt gata sa te ajute in acest sens. Trebuie doar sa ne contactezi gratuit si sa ne explici problema ta. Vei vedea cat de rapid este sa faci rost de piesa potrivita sau sa gasesti un mecanic bun care sa se poata deplasa acolo unde ai nevoie!

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick CX50 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne! Iti putem trimite acest bucsa pivot inferior McCormick CX50 chiar ziua urmatoare, prin serviciul rapid de curierat! Daca iti doresti sa il ridici personal, poti veni la noi la sediu.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Aceasta bucsa este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura