Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick C90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C90
Cod produs
FP43RD61-ES
Out Of stock
Descriere
Bucsa pe care tu o cauti este mai aproape de tine decat ai crede! Iti recomandam o bucsa pivot inferior McCormick C90 care iti va scuti mult timp atat acum, la achizitia sa, cat si pe termen lung. Faptul ca este o piesa premium, te va convinge prin calitatea sa impresionanta. Cei mai buni mesteri au contribuit la fabricarea ei, astfel incat sa faca fericit orice proprietar de tractor. Iti recomandam sa comanzi cat mai rapid aceasta piesa originala si o poti primi chiar ziua urmatoare! Serviciile noastre sunt gata sa te duca mai aproape de succesul mult dorit!

Grijile tale se pot diminua daca faci alegerile corecte pentru afacerea ta. Iti recomandam sa investesti de fiecare data in piese durabile, pentru ca sunt cele care iti vor oferi siguranta unui utilaj perfect sanatos. Alaturi de o masinarie puternica iti poti duce la bun sfarsit lucrarile, fara a mai fi presat de timp. Stim cat de apasator poate deveni uneori timpul care se scurge rapid in defavoarea ta. Ne poti contacta de fiecare data cand intampini o problema pentru ca avem cele mai inovatoare solutii pentru rezolvarea acesteia!

Bucsa pivot inferior McCormick C90 este piesa care nu se va mai dezlipi de utilajul tau!

Bucsa este foarte importanta pentru utilajul tau, fiind o piesa de uzura. Aceasta este cea care sufera uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii. Rolul bucsei este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. Ea este cea care asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei.

Indiferent de nevoile pe care le ai in materie de piese si reparatii pentru utilajul tau, specialistii nostri sunt gata sa te ajute in acest sens. Trebuie doar sa ne contactezi gratuit si sa ne explici problema ta. Vei vedea cat de rapid este sa faci rost de piesa potrivita sau sa gasesti un mecanic bun care sa se poata deplasa acolo unde ai nevoie!

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick C90 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne! Iti putem trimite acest bucsa pivot inferior McCormick C90 chiar ziua urmatoare, prin serviciul rapid de curierat! Daca iti doresti sa il ridici personal, poti veni la noi la sediu.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Aceasta bucsa este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura