Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior Challenger VA128903

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger VA128903
Cod produs
16AO0HPE-AL
Out Of stock
Descriere
O piesa de schimb de calitate este realizata din materiale de calitate. Tocmai de aceea noi avem intotdeauna pe stoc acest set pivot inferior Challenger  VA128903 care este un produs realizat de firma Carraro. Ofera o performanta de exceptie, o fiabilitate de neegalat si un pret intotdeauna avantajos. Il poti comanda chiar acum, sau il poti ridica chiar tu de pe raftul depozitului nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Alegerea ta defineste performanta utilajului tau pe termen lung! Astfel, pe ACN Piese Utilaje vei gasi intotdeauna un tehnician priceput care sa te indrume pe drumul cel mai bun! Consultanta este gratuita, iar tu ne poti suna oricand pentru a te asigura ca ii oferi utilajului tau piese de schimb perfect compatabile si de calitate. Alege inteligent!

Set pivot inferior Challenger  VA128903 - niciodata nu a fost mai simplu!
Cand trebuie sa ne facem griji? Atunci cand performanta utilajului scade. Insa, atunci cand cunoastem rolul elementelor componente ale utilajului nostru, totul devine simplu. De exemplu, rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Astfel, este bine de stiut ca alegerea pieselor de schimb de calitate influenteaza semnificativ un intreg mecanism!  Ai grija sa le alegi pe cele mai bune, astfel incat sa te bucuri de o rezistenta de lunga durata!

Avem o arma secreta: informatia. La noi in depozit sunt doar produse pentru care ne-am asigurat ca sunt intrunite conditiile de calitate optime. Mai mult, impartasim orice sfaturi si cu tine. Nu ezita sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita, este important ca fiecare intrebare sa isi gaseasca simplu si rapid raspunsul potrivit!

Stim ca este nevoie, de multe ori, de garantii suplimentare ca lucrurile sunt exact asa cum trebuie. Tocmai de aceea acest set pivot inferior Challenger  VA128903 vine la tine impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni!

Te asteptam oricand la sediul nostru din apropierea bucurestiului, insa, daca nu poti ajunge, venim noi la tine! Iti trimitem acest set pivot inferior Challenger  VA128903 chiar la tine acasa in maximum 24 de ore!  Si, daca vrei sa ne spui ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Este important ca montarea piesei de schimb alese sa fie una conforma, pentru o functionare optima, de lunga durata a utilajului. Astfel, trebuie sa stii ca acest set pivot inferior se monteaza pe puntea din fata a utilajului tau. Nu apela la improvizatii, ne poti suna oricand si iti vom oferi sfaturile potrivite!

Specificatii tehnice
Acest set pivot inferior este format din: pivot + bucsa sferica + saiba conica + gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura