Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor Mahindra 7520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mahindra 7520
Cod produs
PGODVTZW-RE
Out Of stock
Descriere
Calitatea superioara a acestui set pivot inferior tractor Mahindra 7520 vorbeste de la sine! A venit momentul sa faci cea mai buna alegere pentru utilajul tau. Cu un set pivot inferior original, nou si pus pe treaba, utilajul tau se va simti ca in al noulea cer. Ofera-i acestuia oportunitatea de a se face remarcat gratie fortei de care va da dovada! Cu piesele de schimb corespunzatoare, tractorul tau va fi capabil sa cucereasca lumea alaturi de tine. Totul incepe si se termina cu piesele sale! Arunca o privire pe site-ul nostru pentru a face cunostinta cu mii de piese de schimb!

Este adevarat! Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale! Indiferent de problema cu care te confrunti, nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca este necesar. Iti vom intinde o mana de ajutor, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Unde-s doi, puterea creste! De asemenea, zi de zi, muncim cu ambitie, pasiune si perseverenta pentru a ne imbunatati serviciile. Ne dorim ca tu sa ai parte de o interactiune placuta atunci cand vine vorba de colaborarea noastra. Ai parte de tot suportul nostru, oricand si oriunde!

Set pivot inferior tractor Mahindra 7520 - calitatea face diferenta! Acest set nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau!
Piesele de schimb sunt parte componenta a utilajului! Cine ar mai fi acesta fara sustinatoarele sale? Mici sau mari, simple sau complexe, piesele de schimb au fost inzestrate cu diferite responsabilitati, contribuind la buna functionare a utilajului. Un astfel de set pivot inferior tractor Mahindra 7520 sporeste siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului, prinzand fuzeta de carcasa puntii. Se monteaza la puntea din fata!

Sugestii, recomandari, detalii semnificative - la un apel distanta!
Suntem alaturi de tine, la orice pas! Inca de la inceput, am infiintat serviciul de consultanta tehnica gratuita. Bunastarea clientilor nostri este cea mai importanta! Motiv pentru care, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Identificari sigure si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Tips&tricks despre ingrijirea utilajului tau

Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica? Stai fara grija! Acest set pivot inferior pentru tractor Mahindra 7520 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Piesele noastre de schimb sunt pregatite sa vina in ajutorul utilajului pe care il detii! Contacteaza-ne telefonic sau completeaza cererea prezenta pe site-ul nostru, iar de restul ne vom ocupa noi. Dupa predarea coletului catre curier, acesta va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb!

Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Pentru un montaj ca la carte, trebuie sa apelezi, fara doar si poate, la ajutorul profesionistilor din domeniu. Astfel, vei evita cu succes o posibila deteriorare prematura a piesei de schimb. Daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura