Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor Case CX80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CX80
Cod produs
EMTS401K-AS
Out Of stock
Descriere
Protejeaza-ti investitiile si performanta sistemului de transmisie cu ajutorul acestui set pivot inferior tractor Case CX80 marca Carraro! Vine un moment cand utilajul tau pretinde noi imbunatatiri pentru a putea continua sa faca fata tensiunilor! Intr-un sezon atat de solicitant, nu ai decat sa iei masuri drastice! Calitatea este factorul esential care te poate asalta sau, daca este precara, te poate dobori.
A fi producator agricol sau constructor nu sunt chiar meserii usoare. Pe langa efortul fizic, intervine si stresul atunci cand activitatea pare ca stagneaza. Acest lucru se poate datora si modului in care alegi sa operezi. Indiferent de domeniu este bine cunoscut faptul ca trebuie sa alegi sa lucrezi practic! Apeleaza agentii nostri pentru a-ti mai prelua din tensiune si a te ajuta sa cresti eficienta!

Evita defectiunile cu acest set pivot inferior tractor Case CX80 de la noi!
Iti doresti o deplasare sigura si precizie in manevrarea utilajului? Acest set vine ca varianta optima pentru prelungirea vietii capetelor de bara si prevenirea jocurilor in articulatia de directie! Este bine cunoscut faptul ca un pivot are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Cu un set nou de pivoti vei reda utilajului tau dexteritatea de care are nevoie.

Beneficiaza de sfaturi relevante de la profesionisti!
Nu astepta ca defectiunile deja prezente sa ia amploare si mai mare! Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si primeste cele mai fresh idei tehnice! Agentii nostri iti vor intocmi in plan al tau pe care sa-l transformi in rutina ta zilnica! Poti fi indrumat catre ateliere de specialitate pentru montaj si te vei asigura ca alegi piesa compatibila!

Ultimul lucru de care ai nevoie este ca un produs sa-ti dea batai de cap! Pentru a evita orice neintelegere, oferim pentru acest set pivot inferior pentru tractor Case CX80 garantie timp de 6 luni. Acest lucru este prevazut in certificatul produsului si este valabil pentru defectiunile din fabrica.

Timpul este ireversibil asa ca trebuie sa actionam potrivit cat mai repede! Pentru ca o zi pierduta pentru tine inseamna enorm, iti livram acest set pivot inferior tractor Case CX80 in doar 24 de ore oriunde in tara! Plaseaza comanda apelandu-ne sau aplicand pe site si vei intra in posesia produsului imediat!

Nu iti crea falsa impresie ca odata ce piesa e de calitate, ea poate functiona in orice conditii. Un montaj precar poate afecta serios sistemul tehnic al utilajului si poate anula instant capacitatea piesei de operare! Opteaza pentru o manopera profesionala din prima si bucura-te de o experienta indelungata!

Specificatii tehnice:
Acest set pivot inferior este format din: pivot + bucsa sferica + saiba conica + gresor.
• Pivot (4 gauri, diametru 13mm, diametru 25mm, diametru 45mm);
• Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm;
• Bucsa sferica 25x47x15mm;
• Gresor M6x1, la 45 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura