Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case CX80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CX80
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru aflat in Bucuresti vei gasi o gama larga de piese originale Carraro la preturi competitive. Printre acestea se afla si pivotul superior pentru tractor Case CX80 pe care il recomandam cu incredere.

El asigura o inlocuire de durata care va mentine randamentul maxim al utilajului deoarece este fabricat din cele mai bune materiale.

Achizitionarea lui se poate face separat sau poti profita de pretul nostru special pentru kitul complet. Componentele acestuia sunt din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Te asteptam la sediul nostru pentru a le ridica sau ne poti trimite datele locatiei tale pentru a le putea expedia. Transportul dureaza o zi lucratoare si achitarea rambursului poate fi efectuata dupa verificarea piesei in prezenta curierului.

Daca ai intrebari pentru personalul nostru tehnic, nu ezita sa ne contactezi! Fie ca doresti consultanta tehnica sau ai nevoie sa programezi montajul piesei, noi ne ocupam de solicitarea ta imediat.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa este: ZA3F8IK7-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura