Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru tractor Case C80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case C80
Cod produs
O5CXUZRS-AS
Out Of stock
Descriere
Defectiunile bat la usa? Inainte sa le lasi sa intre cu totul, da o fuga la depozitul nostru! Noi tinem portile larg deschse tuturor celor dispusi sa faca cunostinta cu noile tendinte tehnice de pe piata! Acest set pivot inferior tractor Case C80 este un inceput promitator prelucrat de Carraro! Conceput pentru a fi aplicat pe puntea din fata si de a face fata socurilor de peste zi, acest accesoriu tehnic contribuie temeinic in sistemul de transmisie.
Pune pret pe utilajul tau! El este cel care primeste cele mai multe socuri intr-o zi asidua de munca! Odata ce ai facut minunata alegere de a opta pentru piese de calitate superioara, asigura-te ca iti faci si stocul de informatii de actualitate. O piesa moderna nu mai valoreaza atat de mult cu un tratament old school. Tehnologia avanseaza iar cei in masura sa te puna la curent sunt agentii nostri!

Cu acest set pivot inferior tractor Case C80 vei fi un manager priceput pentru utilaj!
Atunci cand faci o noua investitie iti doresti ca produsul sa functioneze cat mai mult timp. Iti doresti ca utilajul tau sa poata fi manevrat cu precizie si echilibru? Acest set este solutia pe termen lung! Cu el vei prelungi durata de viata a capetelor de bara iar jocurile in articulatia de directie vor fi doar o amintire! Asteapta-te la o performanta absoluta din partea acestei inventii originale!

Informatii de actualitate cu serviciul gratuit de consultanta!
Poti ajunge catre reusita cu tractorul insa ai nevoie si de un parteneriat bine gandit. Iti doresti ca tractorul tau sa functioneze optim iar tu sa fii la curent cu noile tehnici de intreprindere a muncii? In acest caz este timpul sa facem cunostinta! Agentii nostri asteapta apelul tau pentru a-ti prelua cazul de care sa se ocupe cum stiu ei mai bine! Ei vor identifica piesele necesare masinariei tale, te vor indruma catre ateliere de specialitate si iti vor livra un plan autentic cu rolul unei rutine.

Relaxeaza-te cand alegi sa cumperi de la noi! Produsele noastre sunt selectate in urma unor criterii pertinente si a unor teste stricte! Totusi, acest lucru trebuie pus si in scris. Asa ca, pentru acest set pivot inferior pentru tractor Case C80 primesti un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica.

Alege sa formezi numarul nostru de telefon sau sa completezi o cerere pe site si ne punem in miscare! Acest set pivot inferior tractor Case C80 va ajunge la adresa ta in doar 24 de ore oriunde in tara! Colaboram exclusiv cu firme de curierat populare care executa expedierea in timp record.

Montajul este un moment aparte odata ce ai achizitionat o anumita piesa. Asigura-te ca o asamblezi acolo unde ii este locul si fii sigur ca nu o vei face superficial! Asta presupune sa apelezi la ateliere de specialitate sub indrumarea unor profesionisti. In acest mod, durata de exploatare a piesei se va prelungi iar investitia ta va fi la loc sigur!

Specificatii tehnice:
Acest set pivot inferior este format din: pivot + bucsa sferica + saiba conica + gresor.
• Pivot (4 gauri, diametru 13mm, diametru 25mm, diametru 45mm);
• Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm;
• Bucsa sferica 25x47x15mm;
• Gresor M6x1, la 45 grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura