Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T770
Cod produs
X4GE9R3V-NP
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa survolezi tot internetul dupa piesa compatibila utilajului tau? Poti sa-ti opresti motoarele si sa aterizezi in magazinul nostru pentru ca sigur o sa incarci marfa de aici. Stim ca in aer plutesc multe oferte tentante si esti ispitit sa le incerci pe cele care au pretul cel mai mic, insa te indemnam sa le alegi macar pe cele care au un pret avantajos. Daca propriului copil ii oferi mancare sanatoasa, ofera acelasi tratament si utilajului tau. Crede-ma ca daca o sa inceapa sa-ti planga, o sa ai de furca cu el la fel ca si cu-n prunc.

Uriasul tau nu are nevoi foarte selecte care sa-ti faca buzunarul vela si sa inceapa sa-ti sufle vantul prin el, dar are cateva nevoi naturale. Garniturile au un rol important motiv pentru care iti recomandam sa dai atentie atunci cand te anunta ca este posibil sa fie probleme.

Magazinul ACN Piese Utilaje s-a dotat cu o gama variata de servicii care sa te intampine la fiecare pas. Daca ai nevoie de un inlocuitor cat timp utilajul tau sufera reparatii, apeleaza cu incredere la serviciul nostru de inchirieri utilaje astfel incat activitatea sa nu se opreasca in gospodaria ta. Nu cunosti prea multe despre piesa ce te-a trimis la cumparaturi? Stai fara griji caci noi o sa facem lumina! In cele ce urmeaza o sa ne oprim asupra atributiilor pe care le are aceasta garnitura si o sa intelegi de ce e urgent sa faci schimbari cand este compromisa.

Afla cum poate fi un simering pompa hidraulica Bobcat T770 atat de important pentru o buna functionare a utilajului tau!
Daca nu stii care este rolul unui astfel de simering, stai fara griji caci totul se invata! Functiile sale sunt foarte importante pentru sistemul in care este montat si din acest motiv are nevoie sa ii acorzi atentie atunci cand da semne ca incepe sa fie compromis. In primul rand trebuie sa stii ca el se ocupa de etansare si de garantia ca lubrifierea nu se pierde. Etansarea perfecta face ca impuritatile sa nu-si faca aparitia in interiorul sistemului pe care este montat.

Simeringul nu este nimic altceva decat o garnitura care in timp, din cauza factorilor interni sau externi se poate distuge. Presupun ca vrei sa ne oprim si asupra cauzelor. De exemplu, suprapresiunea existenta in acel sistem pe care il protejeaza poate conduce la defectarea acetuia, insa este posibil ca deterioararea sa survina din cauza agentilor corozivi din lichidul hidraulic.

La noi orice intrebare are o rezolvare!
Magazinul nostru iti pune la dispozitie serviciul gratuit de consultanta tehnica pentru a se asigura ca beneficiezi de tot sprijinul promis. Suna acum la numarul nostru afisat pe site si afla mai multe despre produsul ales pentru utilajul tau! Asa cum probabil ai anticipat, afacerea ta este in siguranta cu noi! Intreaba orice ai nevoie pentru ca raspunsuri avem din belsug. Mai ramane doar sa ne spui ce anume te intereseaza!

Ai garantie pentru acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T770 pe o perioada de 6 luni de la momentul achizitionarii. Termenii si conditiile sunt foarte simple. Pentru defectiuni neimputabile cumparatorului, produsul se poate prevala de certificatul de garantie pentru a se putea intoarce catre noi.

Timpul costa bani, si vrem sa te asiguram ca este prioritar pentru noi sa rezolvi orice problema in timp util. Comanda acum acest simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat T770 iar noi il vom livra in maxim 24 de ore catre destinatia specificata de tine!

Un montaj specializat este esential atunci cand vrei sa atingi perfectiunea. Scopul nostru este sa ne asiguram ca intelegi cat de important este sa nu lasi pe maini nespecializate o interventie care poate provoca distrugeri asupra materialului produsului. De ce sa risti? Apeleaza la specialisti!

Specificatii tehnice

25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura