Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763
Cod produs
9OAXBRMZ-NP
Out Of stock
Descriere
Simering pompa hidraulica Bobcat 763 este un produs care a reusit sa treaca toate testele de calitate, avand de asemenea o rezistenta trainica. Conceput cu o mare atentie la detalii, acest simering promite excelenta. Provine de la producatori cu experienta, care si-au facut un tel din a atinge perfectiunea. Pana sa ajunga la tine, produsul trece prin nenumarate teste si inclusiv la portile noastre traverseaza o riguroasa inspectie.

In orice caz, chiar daca nu vanezi perfectiunea, utilajul tau are nevoie sa fie in perfecta stare, iar acest fapt ti-e cunoscut. Asigura-i piese cu inalte standarde de calitate, iar el isi va face treaba fara cusur.

Fie ca iti doresti sau nu, la un moment dat piesele de transmisie se cer a fi schimbate. Ce iti recomandam noi? Nu-ti epuiza timpul comparand ofertele! Echipa ACN Piese Utilaje s-a ocupat deja de asta si s-a asigurat ca suntem cea mai buna optiune pentru nevoile tale! Daca vrei sa verifici produsul inainte de achizitionare, te asteptam in depozitele noastre, sa vezi cu ochii tai cum arata calitatea! Poate parea un mit, dar la noi chiar le gasesti pe toate!

Cat de important este un simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 763 nou?
Scopul unui asemenea simering il reprezinta perfecta etansare, pentru a nu ajunge impuritati in interiorul sistemului pe care este montat. Atributiile sale sunt destul de solicitante, astfel ca aceste piese se distrug in general din cauza suprapresiunii existente in acel sistem pe care il protejeaza. Uneori insa, deteriorarea survine din exterior, din pricina agentilor corozivi din lichidul hidraulic. In timp, acestia ajung sa distruga materialul simeringului si nu numai.

Un produs si servicii pe care cu siguranta le vei tine minte!
Serviciile noastre au fost gandite cu atentie, pentru ca tu sa ai cea mai frumoasa experienta alaturi de noi. Nu stii care dintre piese sunt compatibile cu utilajul tau? Echipa de asistenta tehnica se va ocupa de asta. Si ce sa vezi? Totul este gratuit!

Pentru orice defect din fabricatie, noi iti oferim o garantie de 6 luni. Pentru orice alte informatii suplimentare despre acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 763 - contacteaza echipa noastra de consultanta!

Un astfel de simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 763 ajunge la tine in doar 24 de ore. Fii pe faza si ramai aproape de telefon! In orice moment curierii te pot contacta!

Nu lasa toata munca pe umerii tai! Lasa montajul in mana specialistilor pentru a te asigura de o buna functionare!

Specificatii tehnice
25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura