Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T200
Cod produs
X407GKU8-NP
Out Of stock
Descriere
Ai obosit sa vanezi cele mai bune oferte pentru o garnitura potrivita utilajului tau? Sterge-ti sudoarea de pe frunte si comanda acum acest simering pompa hidraulica Bobcat T200 compatibil cu prietenul tau. Provine dintr-o familie de piese respectabila, avand un comportament fiabil si o rezistenta garantata. Ai toate motivele sa-l recomanzi si sa le planifici o intalnire. Iti recomandam sa alegi un loc sigur pentru amandoi!
Poti opta pentru un atelier de specialitate pentru a se simti amandoi in largul lor. Iti recomandam sa nu-i scoti prea mult din zona de confort pentru a avea rezultate de durata!

Este posibil ca pentru tine sa fie mai palpitant sa nu alegi un montaj specializat, insa cred ca lor nu le va placea aceasta adrenalina…si ar fi pacat sa se desparta atat de repede! De asemenea, suntem convinsi ca acest rendez-vous planificat de tine nu ai vrea sa fie foarte costisitor din moment ce tu platesti.

Magazinul nostru te asteapta cu o multime de recomandari in ceea ce priveste atelierele de specialitate, astfel ca nu ezita sa contactezi echipa noastra de suport. ACN Piese Utilaje este dotat cu un depozit nemarginit, motiv pentru care nu trebuie sa iti faci griji ca produsul tau preferat nu este pe stoc. Vrem sa ne asiguram ca experienta ta alaturi de noi va fi impecabila!
Pentru aceasta, avem nevoie ca orice nelamuriri ai avea, sa ni le impartasesti pentru a te putea ajuta! Chiar daca aceasta garnitura este o piesa stimabila, sa stii ca nu se lasa asteptata. In maximum 24 de ore va ajunge la tine!

Opteaza pentru acest simering pompa hidraulica Bobcat T200 si totul se va rezolva!
Rolul unui simering este de a se preocupa de o etansare corecta pentru a feri sistemul pe care este montat de eventuale impuritati. De asemenea, un alt obiectiv al sau este acela de a se asigura ca nu se pierde lubrifierea astfel incat sistemul sa isi desfasoare activitatea intr-o atmosfera netensionata. Cu toate acestea, in timp pot aparea daune provocate de suprapresiunea existenta in sistemul pe care este montata garnitura, ducand la capitularea simeringului nostru.

Daca sperai ca factorii de risc se opresc aici, afla ca printre cauzele ce duc la compromiterea unui simering se afla si agentii corozivi din lichidul hidraulic. Toate aceste situatii pot conduce catre un scenariu sumbru in care, din cauza aparitiei aerului in aspiratie, trebuie schimbata si pompa. Insa nu este cazul sa fim negativisti inainte de un diagnostic concret.

Ia cu tine acasa serviciul nostru de consultanta gratuita!
Daca ai nevoie de sfaturi, noi suntem la un apel distanta. Clientii magazinului ACN Piese Utilaje beneficiaza de serviciul de consultanta tehnica gratuita apeland la numarul nostru afisat pe site! Daca te sperie teoria, nu-ti face griji! Ne-am ocupat noi deja de ea. Comanda acum piesa favorita iar noi o sa fim ca o carte deschisa pentru toate intrebarile tale.

Acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T200 vine cu o garantie de 6 luni de zile, timp in care pentru orice defect de fabricatie, puteti trimite produsul inapoi. In cazul in care ai ratacit certificatului de garantie, nu-ti face griji! In baza numarului de factura noi putem identifica piesele achizitionate si putem astfel verifica timpul de garantie de care acestea mai beneficiaza!

Ai cumparat un produs din magazinul ACN Piese Utilaje? Norocosul a fost acest simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat T200 ideal pentru utilajul tau? In cazul acesta, pregateste trusa de scule caci in maxim 24 de ore produsul va ajunge la tine!

Lucrarile realizate de mesteri priceputi sunt trainice, motiv pentru care iti recomandam sa-i oferi piesei achizitionate niste maini de aur! Apeleaza la atelierele de specialitate pentru o interventie de durata.

Specificatii tehnice
25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura