Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Actuator pentru miniincarcator Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T200
Cod produs
0Y5HNTQK-RE
Out Of stock
Descriere
Actuator miniincarcator Bobcat T200 te asteapta in depozitul nostru! Cu un singur click, poti sa fii la curent cu tot ceea ce tine de un actuator miniincarcator Bobcat T200. Prin prisma articolelor postate pe site-ul nostru, ai ocazia sa te documentezi si sa afli lucruri surprinzatoare despre piesele de schimb. Parerea noastra este sa nu mai stai pe ganduri si sa te grabesti.

Echipa noastra pune un mare accent asupra calitatii. Ne dorim sa le oferim clientilor o experienta placuta, straduindu-ne sa-i surprindem de fiecare data. Deoarece punem calitatea pe primul loc, tinem sa mentionam ca noi colaboram doar cu furnizori de incredere, care ne ofera piese de schimb de inalta calitate. Ce parere ai? Te-am convins? Suntem de parere ca este timpul sa-ti rasfeti utilajul, intrucat acesta merita doar ce este mai bun.

Cum functioneaza un actuator miniincarcator Bobcat T200
O piesa de schimb cu un rol aparte, ce face legatura intre joystick si distribuitorul hidraulic. De ce este atat de importanta? Pai, hai sa aflam. Un actuator miniincarcator Bobcat T200 are rolul de a transforma impulsurile electrice primite de la joystick in instructiuni concrete pentru distribuitorul hidraulic, si comenzile de mars pe care acesta le controleaza.

Oricand ai nevoie...ne gasesti aici
Noi punem accentul asupra unei comunicari directe si transparente, relatia cu clientul fiind intotdeauna situata pe locul 1. Din punctul nostru de vedere, este important sa stii ca ne poti scrie/ telefona oricand te confrunti cu o problema. Suntem aici sa-ti oferim solutii eficiente si rapide, ca sa nu ai de suferit din cauza problemei cu care se confrunta utilajul tau. Ca tot vorbim de solutii eficiente, presupun ca ai auzit de noul nostru serviciu de consultanta gratuit. Tocmai din acest motiv, beneficiezi si de interventii la fata locului atunci cand ai nevoie.

In ceea ce priveste garantia, inaintea de pregatirea coletelor, ne asiguram ca in fiecare cutie este adaugat certificatul de garantie. Este important sa stii ca garantia dureaza doar 6 luni si poate fi folosita doar atunci cand piesa ta de schimb se confrunta cu o problema din fabrica.

Deoarece stim ca nimanui nu-i place sa astepte, ne-am gandit sa te anuntam ca toate comenzile vor fi distribuite in maxim 24 de ore. In ceea ce priveste modul in care poti comanda, fie ne apelezi, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Te asteptam!

In ceea ce priveste montajul, te rugam sa apelezi la ajutorul unui specialist in domeniu. Au existat numeroase situatii in care colaborarea cu un amator a adus cu sine deteriorarea prematura a produsului. In cazul in care nu cunosti niciun specialist, ne poti contacta telefonic. Abia asteptam sa-ti fim de ajutor!

Specificatii tehnice

• 2 gauri de prindere la 55 mm;
• mufa cu 5 pini si 2 ghidaje;
• 1 ax cu diametrul de 22 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura