Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat 963

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 963
Cod produs
DGN6SFB4-SC
Out Of stock
Descriere
Acest adaptor actuator miniincarcator Bobcat 963 este de o calitate garantata. Daca te-ai hotarat sa il achizitionezi de la noi, trebuie sa stii ca nu faci cumparatura pentru azi pe maine si nici pentru o improvizatie, ci pentru termen lung de functionare in regim de exploatare. Cu aceasta piesa de schimb nu investesti doar in eficienta, ci si in durabilitate. Gandim pe termen lung pentru ca tu nu ai nevoie sa-ti pierzi vremea prin bancurile atelierelor de reparatii.

Din cauza volumului imens de munca, piesele din structura utilajului tau se pot defecta. Unele defectiuni apar ca urmare a exploatarii. Altele, insa, apar pentru ca nu ai fost neglijent, sau pentru ca nu i-ai asigurat reviziile la timp. Fiecare minut de exploatare in regim de avarie inseamna o zi pierduta in atelierul de reparatii. Nu lasa sa se intampla asta. Verifica-ti utilajul inainte de inceperea programului, vezi daca are defectiuni. Iar cand acestea apar, cauta-ne de urgenta. Urgent rezolvam si noi.

Un adaptor actuator miniincarcator Bobcat 963 care te deserveste!
Aceasta piesa are rolul de a adapta diferitele versiuni mai noi de actuatoare cu utilajele de productie ceva mai veche. Ele functioneaza pe principiul sau similar cu o reductie sau un niplu cand ai nevoie sa imbini tevi de toli diferiti. Este un element de mica dimensiune dar de care ai mare nevoie atunci cand vrei sa schimbi actuatorul.

Suntem pe solicitarea ta, o rezolvam acum!
Stim ca de important este sa ai alaturi pe cineva atunci cand nu poti rezolva singur unele probleme tehnice. Noi suntem aici, gata sa intervenim chiar in miezul lor. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a defectiunii, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de luru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa escaladeze. Mizeaza pe noi!

Acest adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat 963 vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si se refera la defectiunile din fabrica. Rareori apar astfel de situatii, dar este bine sa fii asigurat in fata surprizelor neplacuta. Si daca se intampla evenimentul, schimba piesa fara probleme cu una noua, fara niciun cost.

In lumea constructorilor, timpul este la fel de important ca profitul si au o legatura directa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb este o etapa cu mare greutate. Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau te invitam sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal piesa de schimb necesara Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Cad ajungi la momentul montajului unei piese de schimb, te sfatuim sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana carpacilor, sunt pe toate drumurile, precum capusele vara. Acestia doar iti iau banii. Iar utilajul tau se va strica din nou prematur. Nu te zgarcii la final.

Specificatii tehnice

• Diametru gauri interioare: 16x23,7x30x22x33mm
• Material aluminiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura