Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Cod produs
KNECS2QR-NP
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie iti face surprize? Iti recomandam acest simering pompa hidraulica Bobcat S250 cu care vei scapa de griji! Probabil ca te gandesti la gradul de compatibilitate, insa poti sa nu mai faci cercetari de unul singur. Contacteaza echipa noastra de consultanta si o sa iti spuna tot ce ai nevoie. Pana una alta, iti vindem un pont! Producatorul s-a asigurat ca foloseste materiale de inalta calitate tocmai pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea linistit pe o durata cat mai lunga de timp!

In magazinul nostru gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti repune pe picioare afacerea atunci cand lucrurile par sa mearga cu spatele. Pentru ca stim cat de important este ca lucrurile sa mearga fara oprire in ograda ta, iti punem la dispozitie serviciul nostru de inchirieri utilaje. Fie ca activezi in domeniul agricol sau de constructii, noi venim in ajutorul tau!

De ce sa alegi un simering pompa hidraulica Bobcat S250 de pe rafturile noastre?
La noi gasesti toate raspunsurile pe care mecanicul tau a omis sa ti le dea. Rolul unui asemenea simering este acela de a se asigura ca lubrifierea nu se pierde. Scopul sau in viata il reprezinta perfecta etansare, pentru a nu ajunge impuritati in interiorul sistemului pe care este montat. Atributiile sale sunt destul de solicitante, astfel ca aceste piese se distrug in general din cauza suprapresiunii existente in acel sistem pe care il protejeaza.

Se poate intampla ca deteriorarea sa survina si din exterior, din cauza agentilor corozivi din lichidul hidraulic. In timp, acestia ajung sa distruga materialul simeringului. Iar dupa acesta, este vorba doar de o chestiune de timp pana o sa trebuiasca sa schimbi si pompa. Insa hai sa nu ne lasam prada scenariilor negative.

Orice intrebare are o rezolvare cu echipa noastra cea mai tare!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita iti sta la dispozitie pentru orice informatie. Daca nu esti sigur ca aceasta garnitura este compatibila cu utilajul tau, te rog sa apelezi numarul nostru afisat pe site! De asemenea, suntem deschisi la orice sugestii sau intrebari legate de produsele si serviciile noastre. Suntem mereu aici pentru tine!

Te intrebai de conditiile de garantie in cazul defectelor de fabricatie? Perioada de garantie pentru acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S250 se intinde pe o perioada de 6 luni.

Intr-o lume a vitezei, curierii nostri se asigura ca nu au niciodata intarzieri. Daca ai comandat un simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S250 in doar 24 de ore este la tine. Comanda acum si o sa te convingi!

Apeleaza la un service specializat pentru garantia unei lucrari certificate! Daca alegi unul dintre service-urile noastre partenere, beneficiezi de garantie atat pentru produs, cat si pentru montaj!

Specificatii tehnice

25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura