Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Cod produs
OKL14SBW-RA
Out Of stock
Descriere
Iti indicam mereu piese la cele mai bune preturi, perfect compatibile cu utilajul tau, rezistente si de incredere, cum este si un astfel de prezon miniincarcator Bobcat S250 pe care il vei intalni pe rafturile ticsite cu articole de top ale depozitului nostru. Prezonul nostru, semnat Bobcat, fixeaza janta de butuc.
Pentru a prinde corect janta de vehicul, prezoanele trebuie sa respecte o anumita distanta, cat si anumite specificatii care pot fi diferite de la un tip de utilaj la altul.

Te gandesti care este cea mai buna alegere pentru vehiculul tau, cea care ii asigura acestuia buna functionare pentru multa vreme? Noi spunem la unison ca nu-i varianta mai buna decat acest prezon perfect compatibil cu miniincarcatorul pe care il exploatezi, si care te asteapta, depozitat in cele mai bune conditii, pe rafturile noastre.

Acest prezon miniincarcator Bobcat S250 este un produs rezistent!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - supert ceas de ceas!
Consultanta inseamna suport. Consultanta inseamna informatie. Consultanta inseamna idei. Toate acestea vin gratuit catre tine, fara niciun cost ascuns. Pentru ca vrem ca tu sa stii ca alegi fain, inca dinainte de a te decide!

Un prezon miniincarcator Bobcat S250 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Lucreaza in liniste: noi iti trimitem toate actele componentei achizitionate!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat S250 este o achizitie corecta! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia componentei, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Ai idee ce inseamna un montaj deficitar? Dezastru. Asta e cuvantul. Noua piesa achizitionata poate fi compromisa, la fel si sansa ca vehiculul tau sa ruleze optim. Nu accepta niciun fel de compromis!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura