Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piulita de prezon pentru miniincarcator Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Cod produs
NSTQHRDM-RA
Out Of stock
Descriere
Iata o adevarata inspiratie si un nou standard al calitatii! Aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat S250 este un produs original, de mare clasa, din gama de top, care te asteapta sa te impresioneze cu atributele sale! Alege sa investesti corect in piese de calitate, care asigura utilajelor pe care le detii un rulaj perfect! Aceasta piulita exceptionala, semnata Bobcat, fixeaza janta de butuc, impreuna cu prezonul.
Ca sa fii sigur ca esti pe drumul cel bun, expertii iti stau la dispozitie! Intreaba-i! Asculta-i! Indrazneste sa crezi in piesele de schimb de calitate superioara, facand, astfel, cel mai important favor utilajului tau: acela de a-l imbogati considerabil cu produse durabile! Ofera-ti ocazia sa ai un partener care iti ofera reale avantaje!

Aceasta piulita de prezon miniincarcator Bobcat S250 este la un click distanta!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Piulita Bobcat are proprietati remarcabile, insa, ca orice articol, si acesta are nevoie de atentia ta. Astfel, te rugam sa ai in vedere orice pierdere sau deteriorare ca urmare a socurilor mecanice, sau distrugerea filetului.

Avem agenti pregatiti in orice moment sa te ajute si un depozit extrem de bine echipat.
Un om potrivit, la locul potrivit inseamna mai mult decat orice! Aceasta sincronizare iti aduce piese de calitate, informatie si posibilitatea de a prelungi viata lor, printr-o ingrijire corespunzatoare. Primesti serviciul nostru gratuit de consultanta pe toata durata procesului de achizitie si nu numai:
• Identificare coerenta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Fireste ca ai asteptari de la un produs de marca, original, care vine la pachet cu garantia! O piulita de prezon miniincarcator Bobcat S250 vine insotita de toate documentele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

Tanjesti dupa produsul perfect pentru a te simti multumit? O piulita de prezon miniincarcator Bobcat S250 este asa un articol, care se bucura si de o excelenta livrare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Curierii cu care noi colaboram ajung la tine rapid si iti livreaza articolul in cele mai bune conditii, oriunde te-ai afla!

Cu montajul nu e de glumit! Practic, acum este momentul in care oferi startul in functionarea pieselor de schimb. Acest inceput poate lasa urme drastice, daca montajul nu a fost corect efectuat. Pe de alta parte, un montaj corespunzator ajuta piesa de schimb sa isi extinda perioada de sanatate si sa isi sporeasca performanta! Ce trebuie sa faci pentru a fi sigur ca primesti un serviciu de calitate? Sa apelezi exclusiv la profesionisiti, iar daca nu stii incotro sa o apuci, sa ne suni, pentru cateva recomandari la tine in zona!

Specificatii tehnice :
• Diametru exterior: 25 mm
• Diametru interior: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura