Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set prezon si piulita pentru incarcator frontal Bobcat 2400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 2400
Cod produs
K39EOYZP-RA
Out Of stock
Descriere
Acest set prezon piulita Bobcat 2400 - semnat Bobcat, are rolul de a fixa janta de butuc impreuna cu prezonul si este un produs 100% original, care te asteapta la o tasta distanta, depozitat cu mare grija si atentie in depozitul nostru, aranjat, parca, pentru vizite mari. Caci, la noi, fiecare articol isi are importanta sa, este tratat cu respect si atentie, pastrat in cele mai bune conditii, pentru ca tu sa te bucuri in intregime ca ai ales si primit un produs de clasa, rezistent si durabil. Mai mult, afla ca, la cerere, iti putem oferi sfaturi competente si putem actualiza echipamentele pe care le administrezi, pentru a satisface cele mai noi si indraznete tehnologii.

Ai grija de noua ta achizitie!
Chiar daca mititel si aparent cu valoare redusa, produsul nu este nici pe departe lipsit de importanta in intreg angrenajul utilajului. Acest set prezon si piulita pentru incarcator frontal Bobcat 2400 are proprietati remarcabile, insa, ca orice articol, si acesta are nevoie de atentia ta. Astfel, te rugam sa ai in vedere ca pot apare pierderi sau deteriorari, ca urmare a socurilor mecanice, sau chiar distrugerea filetului, datorata unui montaj neglijent.

Consultanta gratuita? Si inca cum!
Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Acest set prezon piulita Bobcat 2400 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca suntem mandri sa avem o conduita transparenta in fiecare actiune intreprinsa!

Un set prezon piulita Bobcat 2400 va fi livrat la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem implicati si prezenti in fiecare etapa a unei achizitii, asa incat sa evitam orice inconvenient!

Montajul presupune multa precizie, stiinta si ordine. Nu de putine ori am intalnit clienti care si-au incercat norocul, improvizand o metoda de montaj, ori din pura placere, ori din dorinta de a economisi. Aceiasi clienti s-au intors cu piese compromise si au luat-o de la capat cu investitiile. Adevarul este ca montajul se comporta mai degraba ca o investitie pe termen lung, decat ca o economie la repezeala! Recomandam foarte ferm sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur elementele!

Specificatii tehnice :

Diametru exterior: 25 mm
Diametru interior: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura