Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piulita de prezon pentru incarcator frontal Bobcat 2410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 2410
Cod produs
1DV5J8SX-RA
Out Of stock
Descriere
Cauti o piesa durabila si de incredere, care te scuteste de timp pierdut si nervi in fata unei situatii nu tocmai placute? Atunci aceasta piulita prezon incarcator frontal Bobcat 2410 este cea mai buna alegere pentru tine si vehiculul tau, fiind un produs original, de calitate superioara. Aceasta piulita semnata Bobcat, fixeaza janta de butuc, impreuna cu prezonul. Principalul rol al prezoanelor este sa asigure fixarea si stabilitatea rotilor.
Pentru acest lucru, prezoanele fixeaza janta de butucul rotii prin infiletarea cu ajutorul unei astfel de piulite, asigurand prinderea corespunzatoare a jantei. Iata, asadar, cat de importanta este piulita noastra in angrenajul de prindere a jantei. Montajul acestei piese se realizeaza relativ simplu, dar poti afla toate informatiile direct de la specialistii nostri!

Aceasta piulita prezon incarcator frontal Bobcat 2410 este o piesa de schimb extra rezistenta!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Piulita Bobcat are proprietati remarcabile, insa, ca orice articol, si acesta are nevoie de atentia ta. Astfel, te rugam sa ai in vedere orice pierdere sau deteriorare ca urmare a socurilor mecanice, sau distrugerea filetului.

Consultanta gratuita nu este un vis!
Produsele si serviciile noastre sunt un exemplu de economisire a timpului, energiei si banilor. In depozitul nostru gasesti echipamente pentru toate categoriile de utilaje si o echipa de tineri pregatiti sa ofere consultanta de calitate, livrare rapida si recomandari sigure pentru montaj si intretinere personalizata! Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne apelezi!

Documentatia aferenta unui articol achizitionat este foarte importanta, cata vreme ea, si numai ea, iti confera linistea si increderea de care tu ai atata nevoie! Aceasta piulita prezon incarcator frontal Bobcat 2410 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Perfect, nu-i asa?

O piulita de prezon pentru incarcator frontal Bobcat 2410 este un articol perfect compatibil cu masinaria pe care tu o administrezi? Excelent! Atunci stii deja ca faci alegerea potrivita, cu atat mai mult cu cat esti convins ca depunem toate eforturile ca tu sa te bucuri si de o livrare pe cinste. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Montajul a fost, nu de putine ori, acel element problematic din viata unei piese de schimb, care a dus la distrugere. Este foarte usor sa pierzi o piesa de schimb in care ai investit increzator, doar pentru ca ai facut alegerea gresita a mecanicului, sau pentru ca nu ai rezistat tentatiei de a improviza. Noi suntem preocupati sa le oferim clientilor nostri datele necesare despre piese si nevoile lor pe termen lung, insa montajul este ceasornicul utilajului. Investitiile tale se masoara in calitatea lui!

Specificatii tehnice :
Diametru exterior: 25 mm
Diametru interior: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura