Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Cod produs
4Y1SQVIJ-NP
Out Of stock
Descriere
Daca esti mereu atent la investitiile tale si preferi un lucru de calitate pentru utilajul tau, isi recomandam acest simering pompa hidraulica Bobcat S130 din imagini. Provenienta sa este certificata, iar pentru siguranta ta, beneficiaza si de o garantie de 6 luni pentru orice defect de fabricatie. Este un produs ce nu dezamageste, iar daca vrei sa ii cresti rata de viata te indrumam catre un service autorizat pentru o lucrare de calitate.

Garniturile sunt extrem de importante, ele sunt pentru un utilaj ca incheieturile pentru tine. O simpla luxatie iti poate pune intregul corp la pat. Ei bine, cam asa se intampla si in cazul simeringului nostru. Nu are pretentii foarte mari, insa cand da semne ca apune, nu mai pierde timpul si actioneaza!

Daca ai ajuns sa citesti toate acestea, cel mai probabil simeringul utilajului tau este compromis si ai nevoie de un inlocuitor. Magazinul ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie o paleta larga de optiuni, astfel ca este imposibil sa nu avem piese compatibile cu utilajul tau! Daca ai nevoie de informatii suplimentare legate de provenienta, livrare sau montaj, colegii nostri te vor ajuta cu drag in tot acest demers. Daca nu cunosti foarte multe despre piesa necesara utilajului tau, te invit sa rasfoim impreuna printre atributiile acestei garnituri.

Un simering pompa hidraulica Bobcat S130 are mereu obiective marete!
Chiar si noi cand eram mici visam sa fim utili in societatea in care traim. Nici piesele nu se lasa mai prejos, setandu-si obiective precise pe intreaga durata a activitatii lor. Acest simering are rolul de a proteja interiorul sistemului pe care este montat, asigurandu-se ca nu apar impuritati. Totodata, ii revine responsabilitatea de a se ingriji de o perfecta etansare astfel incat sa nu se piarda lubrifierea. Cu toate acestea, in timp pot aparea semne de uzura, cel mai adesea din cauza suprapresiunii existente in sistem.

Din acest motiv iti recomandam sa cumperi piese de la producatori cu experienta, care pun suflet in calitatea produselor. Cum sunt de exemplu producatorii pieselor noastre!

Un simering defect conduce deseori la aparitia aerului in sistemul de aspiratie, ca la final sa avem atat un simering defect, cat si o pompa distrusa. Stiu ca acest scenariu nu suna bine deloc, insa conservarea este mama tuturor economiilor tale! Cu cat esti mai atent la fiecare piesa, cu atat ai mai multe sanse sa nu schimbi intreg sistemul de transmisie. De aceea trebuie sa iti mentii mereu atentia treaza atunci cand utilajul tau vrea sa iti spuna ceva!

Daca ai nevoie de suport tehnic, contacteaza-ne fara ezitari!
Serviciul de consultanta tehnica gratuita este unealta ideala atunci cand vrei sa te asiguri ca faci totul ca la carte. Avem mereu o echipa care sa te intampine cu cele mai utile sfaturi, si sa te indrume pas cu pas spre performanta. Si totul la un apel distanta!

Toate produsele ACN Piese Utilaje se bucura de garantie. Daca descoperi defecte de fabricatie nu intarzia sa ne aduci la cunostinta! Timp de 6 luni, esti acoperit de garantie pentru acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S130 achizitionat. Pentru mai multe detalii, contacteaza departamentul nostru de relatii cu clientii!

Livrarea comenzilor in timp util este foarte importanta pentru noi. Din acest motiv, ne-am imprietenit cu majoriatea firmelor de curierat pentru ca tu sa ai acest simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S130 in doar 24 de ore la tine acasa.

Un montaj specializat este esential atunci cand vrei sa atingi perfectiunea. Scopul nostru este sa ne asiguram ca intelegi cat de important este sa nu lasi pe maini nespecializate o interventie care poate provoca distrugeri asupra produsului. De ce sa risti? Apeleaza la specialisti!

Specificatii tehnice
25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura