Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
DSFM9AKE-NP
Out Of stock
Descriere
Suntem mandri ca unul dintre produsele noastre te-a adus aici! Un simering pompa hidraulica Bobcat 773 este tot ce are nevoie utilajul tau. Aceasta piesa se bucura de o rezistenta verificata de producator si de garantie. Stim ca schimbul de piese nu este un moment asteptat de nimeni…cheltuieli, mesteri, utilaj pus in asteptare. Dar lucrurile devin roz odata ce achizitionezi produsul. iar utilajul tau se intoarce la treaba.

Depozitul nostru are un spatiu nelimitat, astfel ca nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la existenta piesei pe stoc. Este aici pentru tine si afacerea ta!

Produsele certificate si durabilitatea acestora fac diferenta atunci cand vine vorba de investitiile tale. ACN Piese Utilaje ofera o gama variata de produse atent selectionate pentru ca tu sa poti sa alegi cu incredere. Ne defineste calitatea, promptitudinea si un imens interes pentru lucrul bine facut! De aceea ne-am echipat cu o armata de oameni, pentru a ne asigura ca serviciile noastre sunt complete, iar clientii nostri pleaca mereu fericiti.

Care este menirea unui simering pompa hidraulica Bobcat 773 nou?
Suntem cu totii aici pentru tine, oferind la fiecare pas sprijin neconditionat! Mai mult, vrem sa ne asiguram ca intelegi importanta chiar si a unui simering. Hai sa vedem impreuna de ce sa nu intarzii cu schimbarea pieselor de transmisie atunci cand apar primele semne.

Scopul unui astfel de simering il reprezinta perfecta etansare, pentru a nu ajunge impuritati in interiorul sistemului pe care este montat. Atributiile sale sunt destul de solicitante, astfel ca aceste piese se distrug in general din cauza suprapresiunii existente in acel sistem pe care il protejeaza. Uneori insa, deteriorarea survine din exterior, din pricina agentilor corozivi din lichidul hidraulic. In timp, acestia ajung sa distruga materialul simeringului si nu numai.

Un produs si servicii pe care cu siguranta le vei tine minte!
Serviciile noastre au fost gandite cu atentie, pentru ca tu sa ai cea mai frumoasa experienta alaturi de noi. Nu stii care dintre piese sunt compatibile cu utilajul tau? Echipa de asistenta tehnica se va ocupa de asta. Si ce sa vezi? Totul este gratuit!

Pentru orice defect din fabricatie, noi iti oferim o garantie de 6 luni. Pentru orice alte informatii suplimentare despre acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 773 - contacteaza echipa noastra de consultanta!

Un astfel de simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 773 ajunge la tine in doar 24 de ore. Fii pe faza si ramai aproape de telefon! In orice moment curierii te pot contacta!

Nu lasa toata munca pe umerii tai! Lasa montajul in mana specialistilor pentru a te asigura de o buna functionare!

Specificatii tehnice
25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura