Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola levier pentru miniincarcator Bobcat T770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T770
Cod produs
JDAK0ESP-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta rola levier miniincarcator Bobcat T770 este cireasa de pe tort din depozitul nostru! Conceputa dintr-un aliaj dur, aceasta a fost tratata termic pentru a rezista la exploatare intensa. Tocmai din acest motiv, reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii. Echipat cu piese de schimb performante, utilajul tau va trece cu brio de fiecare provocare care se iveste. Esti pregatit pentru o schimbare? Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale pentru mai multe detalii.

Piesele de schimb reprezinta un complex de vitamine pentru utilaj! In stare buna, calitative, acestea ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a face fata oricarei activitati. Sunt extrem de diferite, fiecare avand cate o responsabilitate in buna functionare a utilajului. Ai grija de starea lor de sanatate! Suntem alaturi de tine!

Avem produse de top, concepute pentru performanta!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, o rola levier miniincarcator Bobcat T770 este o parte componenta a ansamblului levierului ce comanda hidromotoarele de mars.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Pentru noi, fiecare client este important. Nevoile tale si ale utilajului pe care il detii reprezinta o prioritate pentru noi. Tocmai din acest motiv, iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. De asemenea, raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru afacerea ta!

Aceasta rola levier pentru miniincarcator Bobcat T770 vine insotita de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livram oriunde, cu drag! Pasii pentru a comanda o rola levier miniincarcator Bobcat T770 sunt foarte simpli. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul te preseaza si nu poti astepta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor! Au existat situatii in care piesele s-au deteriorat prematur. In plus, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii.

Specificatii tehnice:
• Diametru = 22,2mm
• Latime = 13,6mm
• Lungime = 35,8mm
• Diametru filet: 9,4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura