Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola levier pentru miniincarcator Bobcat S550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S550
Cod produs
4ZUCE93G-RE
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau a inceput sa „scartaie” din cauza unei role levier? Avem noi solutia perfecta! Aceasta rola levier miniincarcator Bobcat S550 si-a facut aparitia in depozitul nostru! Tratata termic pentru a rezista la exploatare intensa, aceasta piesa de schimb este cea mai buna alegere pentru miniincarcatorul tau. Noi credem ca o sa fie dragoste la prima vedere! Oportunitatile apar atunci cand te astepti cel mai putin. Profita de ele!

Fara piesele de schimb din componenta acestuia, utilajul ar fi doar o carcasa goala, lipsita de esenta. Piesele de schimb ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a face fata oricarei provocari. Inzestrate cu roluri diferite, acestea isi pun amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Cu un utilaj sanatos si fericit, afacerea ta va merge struna!

Defectiunile de azi, oportunitatea de a fi mai bun maine!
Alaturi de noi, vei gasi de fiecare data piesa de care ai nevoie, la un pret dintre cele mai bune! Asa si acum, iti propunem o astfel de rola levier miniincarcator Bobcat S550 calitativa - o parte componenta a ansamblului levierului ce comanda hidromotoarele de mars.

Beneficii peste beneficii si o super echipa
Tinem la tine si la utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Stim cat de important este sa ai pe cineva alaturi atunci cand iti desfasori activitatea. Acest serviciu iti aduce beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume: o identificare corecta, personalizarea solutiilor in functie de tipul de utilaj si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem conectati solicitarilor tale!

O rola levier pentru miniincarcator Bobcat S550 vine impreuna cu un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta rola levier miniincarcator Bobcat S550 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta si iti ridici personal piesa de schimb de care ai nevoie.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces minutios. Din punctul nostru de vedere, orienteaza-te catre specialistii in domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:
• Diametru = 22,2mm
• Latime = 13,6mm
• Lungime = 35,8mm
• Diametru filet: 9,4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura