Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rola levier pentru miniincarcator Bobcat T550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T550
Cod produs
JBKQ925U-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti o rola levier miniincarcator Bobcat T550 si nu stii unde o poti gasi? Aceasta si-a facut aparitia in depozitul nostru! In domeniul in care tu activezi, calitatea si atentia la detalii fac diferenta. Cu un utilaj dotat cu piese de schimb performante, activitatea ta va merge struna. Tocmai din acest motiv, am ales sa colaboram cu furnizori de incredere care sa ne ofere doar ceea ce este mai bun. Contacteaza-ne pentru a face cea mai buna alegere!

Grijile si stresul nu sunt benefice nici pentru tine, nici pentru utilajul pe care il detii. Este greu sa te mentii calm, atunci cand simti ca lucrurile nu functioneaza asa cum ar trebui, iar problemele te pandesc din orice directie. Insa noi iti suntem alaturi! Ne poti contacta telefonic oriunde si oricand! Venim noi cu solutiile eficiente si rapide!

Piesele noastre, condimentele perfecte pentru o zi de munca intensa!
Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, o rola levier miniincarcator Bobcat T550 este o parte componenta a ansamblului levierului ce comanda hidromotoarele de mars.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Pentru noi, fiecare client este important. Nevoile tale si ale utilajului pe care il detii reprezinta o prioritate pentru noi. Tocmai din acest motiv, iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. De asemenea, raspundem prompt pentru ca stim cat de important este timpul pentru afacerea ta!

Aceasta rola levier pentru miniincarcator Bobcat T550 vine insotita de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica - valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Livram oriunde, cu drag! Pasii pentru a comanda o rola levier miniincarcator Bobcat T550 sunt foarte simpli. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza si nu poti astepta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, este important sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor! Au existat situatii in care piesele s-au deteriorat prematur. In plus, ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii.

Specificatii tehnice:

• Diametru = 22,2mm
• Latime = 13,6mm
• Lungime = 35,8mm
• Diametru filet: 9,4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura