Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
CZVRF5P7-NP
Out Of stock
Descriere
A venit momentul sa iti reinnoiesti pe la piesele de transmisie? Nu iti face griji! Avem totul pentru tine! Simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 751 se afla la dispozitia ta, iar noi iti oferim consultanta gratuita pentru orice nelamuriri ai! Provine de la producatori de renume, si avand in vedere calitatea sa, se bucura de o durata mare de viata.

Daca ai luat in calcul achizitionarea unei piese second-hand, te sfatuim sa mai prospectezi. Simeringul, oricat de rezistent ar fi, are un suflet sensibil, iar odata compromis, are nevoie de odihna. Iar tu ai nevoie de o piesa nou nouta!

Probabil deja ai ghicit ca esti in locul potrivit! Piese rezistente, producatori cu notorietate, si o intreaga echipa care abia asteapta sa te intalneasca si sa-i ofere utilajului tau o viata linistita. ACN Piese Utilaje este locul in care mereu te vei intoarce pentru ca obiectivul nostru este ca tu sa iti poti continua activitatile fara probleme!

Daca te-ai decis sa cumperi un simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 751 esti in locul potrivit!
La noi gasesti toate raspunsurile pe care mecanicul tau a omis sa ti le dea. Poti sa te relaxezi. Rolul unui asemenea simering este acela de a se asigura ca lubrifierea nu se pierde. Scopul sau in viata il reprezinta perfecta etansare, pentru a nu ajunge impuritati in interiorul sistemului pe care este montat.

Atributiile sale sunt destul de solicitante, astfel ca aceste piese se distrug in general din cauza suprapresiunii existente in acel sistem pe care il protejeaza.  Uneori insa, deteriorarea survine din exterior, din pricina agentilor corozivi din lichidul hidraulic. In timp, acestia ajung sa distruga materialul simeringului. Iar dupa acesta, este vorba doar de o chestiune de timp pana o sa trebuiasca sa schimbi si pompa.

Avem pentru tine mai mult decat piese de schimb!
Serviciile noastre au fost gandite cu atentie, pentru ca tu sa ai cea mai frumoasa experienta alaturi de noi. Nu stii care dintre piese sunt compatibile cu utilajul tau? Echipa de asistenta tehnica se va ocupa de asta. Si ce sa vezi? Totul este gratuit!

Pentru orice defect din fabricatie, noi iti oferim o garantie de 6 luni la acest simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 751 din oferta. Pentru orice alte informatii suplimentare, contacteaza echipa noastra de consultanta!

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 751 va ajunge la tine in doar 24 de ore. Fii pe faza si ramai aproape de telefon! In orice moment curierii te pot suna!

Nu lasa toata munca pe umerii tai! Lasa montajul in mana specialistilor pentru a te asigura de o buna functionare!

Specificatii tehnice

25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura