Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
BN2FX6IM-SC
Out Of stock
Descriere
Acest adaptor actuator miniincarcator Bobcat 751 nu epateaza prin extravaganta, nu este o piesa diva precum cele ale motorului, de pilda. Ea este conceputa intr-un mod extrem de simplu si nu da dureri de cap unui mecanic bun. Nu da dureri de cap nimanui cand o detine. Dar ce migrene te apuca brusc atunci cand iti lipseste. Aw, aw, aw! Nu mai sta sa suferi aiurea, suna-ne imediat cand se intampla. Iti luam durerea nu cu mana, ci cu adaptorul!

Echipa noastra este intotdeauna langa tine pentru a te indruma spre cea mai buna decizie. Suntem prezenti, insa fara sa iti scoatem ochii, fara sa stam peste umarul tau, fara sa-ti luam aerul. Stim exact cand te doare, sosim si la fel ca Wolf din Pulp Fiction, rezolvam tot fara sa lasam nicio urma. Suntem eficienti si discreti. Nu participam la Romanii au Talent pentru ca in mod cert le luam premiul si nu se cuvine. Noi facem business si nu circ. Hai cu noi in lumea oamenilor care au treaba.

Adaptor actuator miniincarcator Bobcat 751 sau, intr-un cuvant, adecvare!
Aceasta piesa are rolul de a asigura fixarea fizica a actuatorului de utilaj. Mai ales daca vobim de versiuni diferite de utilaje care au nevoie de adaptarea actuatorului la model. Este foarte important ca aceasta articulatie sa functioneze in parametri normali, altfel poate deveni disfunctional. Unde nu este nevoie de o reparatie, este suficienta o adaptare.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
Uneori nu ajunge propria competenta. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu te simti neputincios, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat! Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat 751 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest adaptor actuator miniincarcator Bobcat 751 ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice

• Diametru gauri interioare: 16x23,7x30x22x33mm
• Material aluminiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura