Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
6XDSJA0G-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de prezon miniincarcator Bobcat 751 este un produs in care poti avea incredere, caci el nu te va lasa la greu. Oh, dar si ce greu! El este fortosul angrenajului rotilor miniincarcatorului tau. Stii, se spune ca esentele tari se tin in sticlute mici. Noi credem ca vorba asta a plecat, inspirata fiind de un prezon. Atat de mic, si totusi atat de puternic si de hotarat sa fixeze janta de butuc!

Este recomandat ca montarea prezoanelor sa se execute doar de catre profesionisti. Totusi, in cazul in care este necesar sa realizezi singur aceasta operatiune, ar trebui sa cunosti intregul proces prin care se realizeaza si sa ai la indemana toate uneltele si echipamentele necesare. Ah, si inca ceva: intreaba-i pe specialistii nostri! Ei iti pot da detalii salvatoare!

Acest prezon miniincarcator Bobcat 751 este un articol de incredere!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - piese calitative!
Suportul tehnic gratuit nu este un moft! Informatiile faine, primite la vremea lor, fac toata diferenta! Pentru ca ai nevoie sa stii care sunt produsele perfect compatibile!

Un prezon miniincarcator Bobcat 751 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Noi iti oferim toate certificarile pieselor achizitionate!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat 751 este un produs de incredere, care iti va fi de un real ajutor! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia lui, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii care este cea mai fericita piesa de schimb achizitionata vreodata? Cea care a si fost montata corect! Doar aceea isi face treaba la capacitate maxima si traieste sanatoasa mai mult decat era de asteptat!

Specificatii tehnice
• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura