Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru stivuitor JCB 930

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 930
Cod produs
Q2BK18WH-ES
Out Of stock
Descriere
Iti doresti sa simti ca fiecare piesa pe care o cumperi isi merita banii pe care i-ai cheltuit cu achizitia ei? Daca raspunsul este afirmativ, iti recomandam sa folosesti piese precum coroana butuc stivuitor JCB 930 ce beneficiaza de o rezistenta incredibila. Rezistenta acesteia are legatura cu aliajele folosite la fabricarea ei.

Ne dorim ca piesele care ajung in depozitul nostru sa fie realizate prin tehnologii moderne si sa fie ceea ce clientii nostri au nevoie. Ce anume? Ceea ce iti dorim si tie! Sa ai cat mai putine cheltuieli, iar profitul sa iti creasca considerabil. Cel mai eficient mod de a-ti creste profitul este sa muncesti. Cu totii stim asta! Dar…pentru a munci, trebuie sa ai utilajele active. De aceea insistam atat de mult asupra calitatii pieselor pe care ti le oferim.

Orice utilaj care functioneaza optim are nevoie de piese bune si de un montaj cat mai corect. Te invitam sa iei legatura cu noi si sa iti gasim piesa potrivita care sa iti insoteasca utilajul cat mai mult in aceasta aventura! Daca insa te grabesti si te afli prin Bucuresti, vino la noi la sediu sa iti alegi piesele preferate! Avem atat de multe, ca iti va fi greu sa pleci doar cu una!

Coroana butuc stivuitor JCB 930 este piesa care merita banii cheltuiti pentru cumpararea ei!
Rolul coroanei de butuc este de a ajuta la dezvoltatea unui cuplu de forta mai mare. Aceasta este un element foarte important in mecanismul de transmisie inferioara, fiind piesa de baza.

Este necesar sa intervii cat mai repede in cazul in care coroana de butuc s-a defectat pentru ca, fara aceasta, utilajul tau nu poate functiona. Cauzele acestei uzuri pot fi degradarea pinioanelor si patrunderea de obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane. De asemenea, deformarile provocate de socurile mecanice pot fi o alta cauza.

In cazul in care dantura s-a deformat, se recomanda inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale. Pentru aceasta, sunt necesare simeringuri si oringuri noi.

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca trebuie sa inlocuiesti o piesa uzata cu una noua si nu te poti decide care este cea mai potrivita, iti venim in ajutor! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru de consultanta si impreuna vom identifica cea mai buna varianta pentru utilajul tau. Nu trebuie sa risti, pierzand timpul returnand produsele nepotrivite. Mergi la sigur, discutand cu noi! Consultanta este gratuit!

Pentru ca oferim produse performante, coroana de butuc pentru stivuitor JCB 930 iti ofera o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24 de ore! Se poate primi aceasta coroana butuc stivuitor JCB 930 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Daca iti doresti ca piesa ta de schimb sa aiba o durata de viata cat mai indelungata, atunci ar trebui sa tii cont de primul contact al piesei cu utilajul, acesta fiind: montajul. Primul contact in relatia acestora va influeta modul in care vor lucra impreuna si cat de mult va dura legatura lor.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura