Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru stivuitor JCB 930

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 930
Cod produs
UKDXTVYZ-SC
Out Of stock
Descriere
In sectorul nostru totul trebuie sa mearga la cheie. Si nu cheia franceza cu cioc din “fer”, caci epoca ei a apus. Intre timp a ajuns “fer” si s-a topit. Ca sa nu mai amitim de epoca lui, “daca nu porneste, hai sa o impingem”. Impinge tu un JCB 930. Sa ne anunti cand reusesti. Pana atunci, insa, ai nevoie de o piesa rezistenta, gata de lucru, sigura si care sa nu te lase la greu. Aceasta coroana reductor stivuitor JCB 930 aflata la noi in depozit este exact ce ii trebuie utilajului tau. O comanzi astazi si maine este la tine. Nu trebuie sa impingi, doar comanzi.

Ce zi frumoasa azi. Ca in piesele lui Cehov unde niciodata nu ploua, nu ninge, nu e vant, nu e furtuna. Insa doar afara, caci inauntru… Urci in JCB, apuci maneta, dai sa actionezi si … dai o data, dai de doua, directia e varza.  Azi ai un obiectiv mare de atins, iar banii nu vin ci pleaca. Unde plecati mai? Nu in ziua aceasta atata de frumoasa. Si incepe drama. Tot ca in piesele lui Cehov. Iti trebuie o piesa foarte buna, care sa iti ajunga urgent, pe care sa ti-o monteze un specialist repede si bine si…. din nou la treaba. Lipseste la tine dar nu la noi. Hai ca ti-o trimitem. Ca sa avem un happy ending. Cortina!

Coroana reductor stivuitor JCB 930 iti da forta in miscare
Coroana reductor este piesa ce asigura dezvoltarea unui cuplu superior. Este o piesa solida capabila sa reziste la actiunea constanta a fortelor care intervin in procesul de functionare. De aceea este necesara o revizie periodica, si nu doar a coroanei ci a intregului sistem de directie.

Cine nu are batrani, sa ii cumpere
Iar cine nu are informatii despre aceasta coroana reductor sa ne caute. Nu spunem ca nu exista viata pentru utilajele tale si dincolo de ACN, spunem doar ca nu e chiar atat de buna. Asadar, lasa-te cu incredere pe mana colegilor nostri din departamentul tehnic. Ei iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, in mod gratuit. Iti vor recomanda, in plus, piesa care trebuie, se vor ocupa de expedierea ei si, la nevoie, chiar si de montaj.

Garantie
Poti avea incredere maxima in aceasta coroana reductor pentru stivuitor JCB 930 cumparata de la noi. Acopera toata gama de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite impreuna cu piesa si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Acest telescop va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca ne-am gandit la toate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact. Tzac pac!

Montaj
Consultantii nostri au inclusiv solutia pentru montaj, nu trebuie sa ii intrebi de doua ori. Este adevarat. Daca nu cunosti un mecanic priceput si serios iti  pot trimite ei datele de contact ale  unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu specialisti certificati.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura