Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru stivuitor JCB 926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 926
Cod produs
EFPCZ46T-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana reductor stivuitor JCB 926 este tare naravasa. Nici n-a sosit bine caci a si plecat. Spre clientul nostru nerabdator. Pentru ca este si un produs de cea mai buna calitate. Fata de alte piese de schimb are caracteristica rara de a aduce exploatariii masinii un grad ridicat de silentiozitate. Aducem doar coroane originale pentru ca ai nevoie, si in acest caz, de un produs de rezistenta peste medie. Suna si convinge-te.

Nu ai nevoie de o ciurda de idei atunci cand esti in cautarea unei solutii. Daca sunt multe, te incurca. Ideile sunt ca ursii, animale singuratice care au nevoie de spatiu si libertate. Asadar, atunci cand ai nevoie de o coroana smechera, sau de o consultanta profi, pune butoiul cu miere in poiana ACN. Ai sa atragi un urs-idee trofeu, iar ziua ta nu va fi una pierduta. Si n-o sa-l impusti, doar o sa-l tragi in poza. Pentru ca ai suflet. Si pentru ca seamana cu JCB-ul tau. Amandoi sanatosi.

Coroana reductor stivuitor JCB 926 iti da forta in miscare
Coroana reductor este piesa ce asigura dezvoltarea unui cuplu superior. Este o piesa solida capabila sa reziste la actiunea constanta a fortelor care intervin in procesul de functionare. De aceea este necesara o revizie periodica, si nu doar a coroanei ci a intregului sistem de directie.

Cine nu are batrani, sa ii cumpere
Iar cine nu are informatii despre aceasta coroana reductor sa ne caute. Nu spunem ca nu exista viata pentru utilajele tale si dincolo de ACN, spunem doar ca nu e chiar atat de buna. Asadar, lasa-te cu incredere pe mana colegilor nostri din departamentul tehnic. Ei iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, in mod gratuit. Iti vor recomanda, in plus, piesa care trebuie, se vor ocupa de expedierea ei si, la nevoie, chiar si de montaj.

Garantie
Poti avea incredere maxima in aceasta coroana reductor pentru stivuitor JCB 926 cumparata de la noi. Acopera toata gama de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite impreuna cu piesa si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Acest telescop va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca ne-am gandit la toate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact. Tzac pac!

Montaj
Consultantii nostri au inclusiv solutia pentru montaj, nu trebuie sa ii intrebi de doua ori. Este adevarat. Daca nu cunosti un mecanic priceput si serios iti  pot trimite ei datele de contact ale  unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu specialisti certificati.

Specificatii tehnice
• Diametru - 263mm
• Inaltime - 74mm
• 66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura