Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana parcare pentru stivuitor JCB 926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 926
Cod produs
8O7SVZWD-AS
Out Of stock
Descriere
Pentru ca istoricul sa nu se mai repete alta data si sa nu mai fii nevoit sa pui pauza muncii, alege produse care iti garanteaza rezistenta! Un exemplu concret este acest set placute frana stivuitor JCB 926 care, odata corect instalat, te va uimi cu capacitatea sa de a-si indeplini misiunea! Este o optiune si pentru modelele JCB 926-2 si 926-4!
Lucrurile sunt menite sa se intample pentru a invata ceva din ele!  Daca in acest moment se intampla sa te confrunti cu o problema tehnica, aceasta este sansa ta. Pana atunci, echipa de asistenta tehnica si cea de consultanta vor fi langa tine sa te asiste si sa te sustina in cel mai profesional mod!

Set placute frana stivuitor JCB 926 - expresia exploatarii de durata!
Slefuit pentru a contribui la buna manevrare a utilajului, acest set face o treaba grozava in intregul circuit tehnic! El te ajuta sa iti controlezi utilajul, contribuind la imobilizarea utilajului in regim de parcare!

Lasa informatia de actualitate sa faca diferenta!
Intra in contact cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita si fa-ti stocul de informatii! Vei primi orice detaliu despre piesa pe care ai achizitionat-o si toate secretele cu privire la eficienta in munca! Mai mult decat atat, vei fi indrumat catre cele mai bune ateliere pentru montaj, ti se va intocmi un plan personalizat de intretinere si vei fi asistat cu responsabilitate!

Livrare
Ai nevoie ca acest set placute frana stivuitor JCB 926 sa iti fie livrat rapid? Pai ce mai stai? Intra pe pagina de contact si plaseaza comanda! Livrarea se va efectua rapid, oriunde in tara!

Montaj
Inceputul prezinta mai mult de jumatate din intreaga lucrare. Incepe prin a te asigura ca efectuezi montajul sub indrumarea unui profesionist, intr-un atelier de specialitate! Calitatea piesei depinde de asta! Contribuie in acest fel la buna functionare a utilajului tau!

Specificatii

• 83 x 40 x17, 5mm
• 2 suruburi M5, lungime 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura