Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana parcare pentru cutie de viteze JCB SS660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB SS660
Cod produs
R3SL06YA-AS
Out Of stock
Descriere
Adaugam produse noi pe stoc doar in urma unei selectii minutioase care are la baza criteriul calitatii! Asa a fost selectat si acest set placute frana cutie viteze JCB SS660 prezent acum pe platforma noastra! Speram ca stii despre serviciile si piesele pe care le distribuim, iar daca doar ai auzit este timpul sa si testezi! Convinge-te de calitatea superioara!
Viata este un cumul de experiente, unele pe care nu le poti preveni mereu! Din experienta, suntem constienti ca situatiile dificile te pot extenua. Tine capul sus si aminteste-ti ca doar dupa esecuri vei deveni expert! Pana una alta, da-ne voie sa-ti fim alaturi! Indiferent de moment sau situatie, noi iri preluam solicitarea cu promptitudine!

Acest set placute frana cutie viteze JCB SS660 merita investitia si increderea ta!
La un anumit timp, orice piesa are nevoie de reparatie sau inlocuire. Totusi, o piesa mult superioara din punct de vedere calitativ va amana defectiunile tehnice si isi va indeplini rolul multa vreme! Acest set placute te ajuta sa iti controlezi utilajul dupa bunul plac, contribuind la imobilizarea utilajului in regim de parcare.

Nu ezitam sa te informam!
Daca nu esti sigur in ceea ce priveste alegerea piesei, ia legatura cu noi! Vom identifica piesa la sigur si impreuna o vom alege pe cea compatibila! Spune-ne seria de pe punte sau modelul utilajului si noi vom lua decizia in functie de acestea! Atunci cand faci o investitie trebuie sa te asiguri ca este una sigura! Apeleaza la serviciul de consultanta pentru toate detaliile!

Livrare
Suntem constienti de ceea ce inseamna timp pierdut in acest domeniu! In plin sezon de munca, tot ceea ce iti lipseste este intreruperea activitatii! Noi vrem sa te ajutam, asa ca iti livram acest set placute frana cutie vietze JCB SS660 in doar 24 de ore din momentul in care ai accesat datele de contact!

Montaj
Cum am mai spus, lucram doar in conditii de siguranta! Asa ca vrem sa ne facem datoria de profesionisti pana la capat! Nu lasa manopera montajului pe mana vecinului pentru ca ‘’stie el o schema’’. S-ar putea ca piesa sa nu-si poata indeplini rolul la capacitate maxima si ceea ce te asteapta este inca o cheltuiala in plus!

Specificatii

• 83 x 40 x17, 5mm
• 2 suruburi M5, lungime 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura