Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana parcare pentru cutie de viteze JCB PS720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PS720
Cod produs
JSR7ECB0-AS
Out Of stock
Descriere
Seteaza-ti un obiectiv de care sa te agati de fiecare data cand situatia comploteaza impotriva ta! Incepe prin a vizita universul nostru tehnic modern care iti deschide usa larg! In aceasta lume tehnica a tuturor posibilitatilor, vei regasi produse din toate categoriile cu tot felul de atributii! Nu va trece neobservat nici acest set placute frana cutie viteze JCB PS720 pe care l-am preluat imediat!
Ne facem full-ul de energie cu fiecare reusita! Echipa noastra de asistenta tehnica vine sa te ajute atunci cand ai o problema si totodata sa iti aduca doza de optimism de care ai nevoie pentru a-ti ridica moralul! Cea de consultanta asteapta in orice moment sa o apelezi si sa ii ceri sfatul! Acum ai ocazia sa avansezi!

Un set placute frana cutie viteze JCB PS720 este ceea ce lipseste sistemului de transmisie!
Slefuit pentru a contribui la buna manevrare a utilajului, acest set face o treaba grozava in intregul circuit tehnic! El te ajuta sa iti controlezi utilajul, contribuind la imobilizarea utilajului in regim de parcare!

Lasa informatia de actualitate sa faca diferenta!
Intra in contact cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita si fa-ti stocul de informatii! Vei primi orice detaliu despre piesa pe care ai achizitionat-o si toate secretele cu privire la eficienta in munca! Mai mult decat atat, vei fi indrumat catre cele mai bune ateliere pentru montaj, ti se va intocmi un plan personalizat de intretinere si vei fi asistat cu responsabilitate!

Livrare
Ai nevoie ca acest set placute frana cutie viteze JCB PS720 sa iti fie livrat rapid? Pai ce mai stai? Intra pe pagina de contact si plaseaza comanda! Livrarea se va efectua rapid, oriunde in tara!

Montaj
Inceputul prezinta mai mult de jumatate din intreaga lucrare. Incepe prin a te asigura ca efectuezi montajul sub indrumarea unui profesionist, intr-un atelier de specialitate! Calitatea piesei depinde de asta! Contribuie in acest fel la buna functionare a utilajului tau!

Specificatii

• 83 x 40 x17, 5mm
• 2 suruburi M5, lungime 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura