Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana parcare pentru cutie de viteze JCB PS740

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PS740
Cod produs
JBY4SU96-AS
Out Of stock
Descriere
Incarca-ti bateriile si sustine-ti utilajul cu produse inovatoare care sa faca diferenta! Alege acest set placute frana cutie viteze JCB PS740 si da-ti o sansa la o munca mai productiva! Iti recomandam cu inima larg deschisa aceasta creatie, caci nici una nu a dat gres in urma recenziilor! Suntem disponibili oricand iei decizia de a vizita lumea noastra tehnica!
Mereu trebuie sa gasim o varianta imbunatatita in modul nostru de a opera daca vrem sa crestem productivitatea! Acum ai posibilitatea sa faci asta daca apelezi la serviciile noastre adaptate cerintelor actuale, care iti vor oferi o alta perspectiva asupra metodelor de munca! Nimic mai simplu! Nimic mai sigur!

Un set placute frana cutie viteze JCB PS740 iti va dovedi ca a meritat investitia!
Slefuit pentru a contribui la buna manevrare a utilajului, acest set face o treaba grozava in intregul circuit tehnic! El te ajuta sa iti controlezi utilajul, contribuind la imobilizarea utilajului in regim de parcare!

Lasa informatia de actualitate sa faca diferenta!
Intra in contact cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita si fa-ti stocul de informatii! Vei primi orice detaliu despre piesa pe care ai achizitionat-o si toate secretele cu privire la eficienta in munca! Mai mult decat atat, vei fi indrumat catre cele mai bune ateliere pentru montaj, ti se va intocmi un plan personalizat de intretinere si vei fi asistat cu responsabilitate!

Livrare
Ai nevoie ca acest set placute frana cutie viteze JCB PS740 sa iti fie livrat rapid? Pai ce mai stai? Intra pe pagina de contact si plaseaza comanda! Livrarea se va efectua rapid, oriunde in tara!

Montaj
Inceputul prezinta mai mult de jumatate din intreaga lucrare. Incepe prin a te asigura ca efectuezi montajul sub indrumarea unui profesionist, intr-un atelier de specialitate! Calitatea piesei depinde de asta! Contribuie in acest fel la buna functionare a utilajului tau!

Specificatii

• 83 x 40 x17, 5mm
• 2 suruburi M5, lungime 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura