Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana parcare pentru stivuitor JCB 930

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 930
Cod produs
MR4G9W6U-AS
Out Of stock
Descriere
Viata este alcatuita din alegeri si astfel ne construim singuri calea pe care vom pasi! Asta presupune ca ar trebui sa facem niste alegeri bune! Incepe prin a comanda acest set placute frana stivuitor JCB 930 care te va suprinde cu capacitatea sa de a rezista! Acesta isi are originea in randul pieselor de transmisie si se potriveste si modelelor JCB 930-2 si 930-4!
Scopul nostru este sa ajutam oamenii sa isi atinga potentialul suprem! Fie ca iti livram informatii, sfaturi sau contribuim fizic pentru a te ajuta, ambele metode sunt modalitati pentru a te ajuta sa avansezi! Ca acest ajutor sa fie asigurat, am infiintat serviciul de consultanta si cel de asistenta tehnica! Asteptam apelul tau, strigatul tau catre ajutor!

Proiectat sa reziste, acest set placute frana stivuitor JCB 930 va face o treaba pe cinste!
Slefuit pentru a contribui la buna manevrare a utilajului, acest set face o treaba grozava in intregul circuit tehnic! El te ajuta sa iti controlezi utilajul, contribuind la imobilizarea utilajului in regim de parcare!

Lasa informatia de actualitate sa faca diferenta!
Intra in contact cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita si fa-ti stocul de informatii! Vei primi orice detaliu despre piesa pe care ai achizitionat-o si toate secretele cu privire la eficienta in munca! Mai mult decat atat, vei fi indrumat catre cele mai bune ateliere pentru montaj, ti se va intocmi un plan personalizat de intretinere si vei fi asistat cu responsabilitate!

Livrare
Ai nevoie ca acest set placute frana stivuitor JCB 930 sa iti fie livrat rapid? Pai ce mai stai? Intra pe pagina de contact si plaseaza comanda! Livrarea se va efectua rapid, oriunde in tara!

Montaj
Inceputul prezinta mai mult de jumatate din intreaga lucrare. Incepe prin a te asigura ca efectuezi montajul sub indrumarea unui profesionist, intr-un atelier de specialitate! Calitatea piesei depinde de asta! Contribuie in acest fel la buna functionare a utilajului tau!

Specificatii

• 83 x 40 x17, 5mm
• 2 suruburi M5, lungime 30mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura