Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru stivuitor JCB 930

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 930 930-2 930-4
Cod produs
450Z7GK3-O-BT
Out Of stock
Descriere
Nu esti satul sa inlocuiesti piesele de o calitate indoielnica la un interval regulat de timp? Alege fiabilitatea si fii lipsit de orice grija! Cand colaborezi cu magazinul ACN Piese Utilaje vei obtine componente excelente din punct de vedere calitativ, la un pret inegalabil. Vrei acest rulment butuc stivuitor JCB 930 cat mai rapid posibil? Noi ti-l oferim la un pret accesibil. Economiseste timp si bani alaturi de noi. Ce mai astepti?

Produsul pe care ti-l propunem de aceasta data a fost conceput sa inlocuiasca fara probleme piesa originala, care i-a servit drept model, insa este mult mai avantajos din punct de vedere financiar decat aceasta din urma. De altfel, a fost fabricat in Uniunea Europeana din cele mai rezistente materiale de pe piata, pentru ca tu sa profiti din plin de o componenta fiabila si accesibila. Astfel, vehiculul tau se va incadra in parametrii optimi de functionare si tu vei putea sa iti duci treaba la bun sfarsit!

Rulment butuc stivuitor JCB 930 - calitate superioara la un pret de nerefuzat! Plaseaza aici comanda ta.
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Care sunt avantajele depozitului nostru virtual? Serviciul nostru de asistenta tehnica gratuita este cel care te va lamuri imediat!
De ce ar trebui sa colaborezi cu magazinul nostru? Aici nu vei gasi doar niste angajati plictisiti. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam. Iti vom gasi piesa de schimb pe care o doresti, te vom ajuta sa plasezi comanda si daca vrei, te ajutam si sa o montezi pe vehiculul din dotare!

De indata ce ai plasat o comanda, echipa noastra se mobilizeaza pentru ca tu sa ai acest rulment butuc pentru stivuitor JCB 930 la usa ta cat mai repede posibil! Plata se face ramburs la primirea coletului, cand ai oportunitatea sa te asiguri ca totul este in regula. Iti livram produsul prin intermediul firmelor de curierat, deci ar trebui sa intri in posesia componentei comandate in decursul unei zile lucratoare. Poti opta si pentru preluarea personala a pachetului, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor experti!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Acest rulment butuc stivuitor JCB 930 se poate monta si pe modelele JCB 930-2 si JCB 930-4.

Codul pentru acest produs: 450Z7GK3-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura