Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru stivuitor JCB 950

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB  950 950-4
Cod produs
LG95TC2X-O-BT
Out Of stock
Descriere
Ai de-a face cu un utilaj defect? Nu te afli tocmai intr-o situatie dezirabila. Dar priveste partea plina a paharului: esti in locul potrivit. La ACN Piese Utilaje vei descoperi o gama variata de componente exceptionale, disponibile intotdeauna la cele mai bune preturi de pe piata. O asemenea piesa de schimb este un asemenea rulment butuc JCB 950 din promotia noastra curenta. Cere oferta astazi si maine o vei putea monta deja pe stivuitorul tau! Produsul pe care ti-l propunem de aceasta data a fost conceput sa inlocuiasca fara probleme piesa originala, care i-a servit drept model, insa este mult mai avantajos din punct de vedere financiar decat aceasta din urma.

De altfel, a fost fabricat in Uniunea Europeana din cele mai rezistente materiale de pe piata, pentru ca tu sa profiti din plin de o componenta fiabila si accesibila. Astfel, vehiculul tau se va incadra in parametrii optimi de functionare si tu vei putea sa iti duci treaba la bun sfarsit! Cum iti dai seama daca ai facut alegerea corecta? Fiecare componenta de schimb ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este verificata cu atentie, pentru a ne asigura ca respecta cele mai inalte standarde din domeniu.

Rulment butuc JCB 950 - piesa de schimb cu un raport calitate-pret excelent! Plaseaza comanda ta aici!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand achizitionezi produse de la noi!
Daca nu reusesti sa identifici produsul cautat, lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul serviciului nostru de asistenta tehnica, vei colabora cu o echipa de experti in domeniu, care te vor ajuta gratuit sa gasesti piesele potrivite, sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic priceput. Ne poti contacta prin trei metode diferite: online (prin completarea formularului de pe website), telefonic sau prin e-mail. Alegerea iti apartine!

In timp, defectiunile iti provoaca numai probleme. Asa ca noi ne asiguram ca tu vei primi acest rulment butuc pentru stivuitor JCB 950 in timp util. La scurt timp dupa ce vei primi confirmarea comenzii plasate de tine, noi iti ambalam produsul si il predam curierului. El iti va livra coletul oriunde in Romania. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai oportunitatea de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Poti ridica piesele dorite si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Alege sa ai parte de un montaj impecabil, executat de un mecanic specializat in acest domeniu. Noi venim cu solutia potrivita! Atelierul nostru mobil se va deplasa la punctul de lucru al utilajului tau, unde iti putem monta piesa comandata sau putem efectua orice reparatie doresti tu. Astfel, te vei asigura ca stivuitorul tau functioneaza corect si ca acest rulment butuc JCB 950 va avea o durata de viata lunga. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe reprezentantii nostri pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Se poate monta si pe modelul JCB 950-4.

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: LG95TC2X-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura