Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru stivuitor JCB 926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 926
Cod produs
1PEFATVU-O-BT
Out Of stock
Descriere
Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: magazinul nostru! Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita utilajul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante. Recomandarea noastra pentru tine este acest rulment butuc stivuitor JCB 926 calitativ.

Rulmentul de butuc propus de noi a fost proiectat sa reziste o perioada indelungata, datorita materialelor rezistente si calitative ce il alcatuiesc. Este o piesa fabricata in Uniunea Europeana, iar la noi o gasesti la cel mai avantajos pret. Partea cea mai buna? Nu sacrifici niciun gram de fiabilitate! Practic, obtii o piesa de schimb ce se aseamana cu produsul original, instalat pe stivuitorul tau in fabrica. Daca esti interesat, poti citi mai multe despre aceasta piesa in continuare.

Rulment butuc stivuitor JCB 926 - aici si acum la cea mai buna oferta! Plaseaza aici comanda ta!
Se vinde ca pereche. Recomandam montarea in pereche a rulmentilor butuc, acestia avand rolul de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita.

Nu te stresa degeaba! Alaturi de noi vei avea mereu succes.
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu stivuitorul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Nu iti place sa astepti? Atunci esti in locul perfect! Iti livram produsele dorite prin curier, de indata ce ai plasat o comanda. Metoda de plata este ramburs la primirea coletului, cand ai si sansa de a te asigura ca ai primit produsele corecte. Daca doresti, poti ridca acest rulment butuc pentru stivuitor JCB 926 personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Noi te asteptam de luni pana vineri, pregatiti intotdeauna sa iti oferim o experienta tehnica inegalabila!

Vrei sa te bucuri de un utilaj functional si de o piesa de schimb rezistenta? Atunci contacteaza-ne la nevoie si lasa-ne sa iti oferim cele mai bune servicii! Iti putem pune la dispozitie o echipa de mecanici cu experienta in domeniu si un atelier mobil, echipat pentru orice situatie posibila cu care te poti confrunta. Defectiunile nu trebuie sa iti mai dea batai de cap atunci cand colaborezi cu ACN Piese Utilaje!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: 1PEFATVU-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura