Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru stivuitor JCB 940

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 940
Cod produs
0UCER1X9-ES
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa arunci banii pe piese care se defecteaza usor? Te ajutam in acest sens cu o coroana butuc stivuitor JCB 940 care iti va arata ca nu toate piesele sunt la fel. Aceasta se afla pe rafturile depozitului nostru permanent, ceea ce inseamna ca este foarte comandata. Ce ii determina pe clientii nostri sa achizitioneze o astfel de piesa este ca reprezinta o investitie foarte buna pe termen lung.

Spunem acest lucru pentru ca orice piesa calitativa are o rezistenta mai mare. Ceea ce o face atat de rezistenta sunt materialele din care este realizata. Ne dorim sa ajungi in punctul in care sa stai mult sa te gandesti ca sa iti amintesti cand ai cumparat aceasta piesa.

Un alt factor important in durabilitatea acesteia este montajul. Mai ales daca nu stii un mecanic priceput si timpul tau este limitat. Iti trimitem noi un colaborator de al nostru care se afla in apropierea ta si iti va rezolva de indata aceasta problema. Nimic nu este mai simplu decat sa ne contactezi si sa afli care sunt pasii care iti pot usura munca. Nu ai nimic de pierdut, consultanta este gratuit!

Coroana butuc stivuitor JCB 940 este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri!
Rolul coroanei de butuc este de a ajuta la dezvoltatea unui cuplu de forta mai mare. Aceasta este un element foarte important in mecanismul de transmisie inferioara, fiind piesa de baza.

Este necesar sa intervii cat mai repede in cazul in care coroana de butuc s-a defectat pentru ca fara aceasta, utilajul tau nu poate functiona. Cauzele acestei uzuri pot fi degradarea pinioanelor si patrunderea de obiecte straine intre dintii coroanei si pinioane. De asemenea, deformarile provocate de socurile mecanice pot fi o alta cauza.
In cazul in care dantura s-a deformat, se recomanda inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale. Pentru aceasta sunt necesare simeringuri si oringuri noi.

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca trebuie sa inlocuiesti o piesa uzata cu una noua si nu te poti decide care este cea mai potrivita, iti venim in ajutor! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru de consultanta si impreuna vom identifica cea mai buna varianta pentru utilajul tau. Nu trebuie sa risti, pierzand timpul returnand produsele nepotrivite. Mergi la sigur, discutand cu noi! Asa cum ai aflat, consultanta primesti gratuit!

Pentru ca oferim produse performante, coroana de butuc pentru stivuitor JCB 940 iti ofera o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!
Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24 de ore! Se poate primi aceasta coroana butuc stivuitor JCB 940 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Daca iti doresti ca piesa ta de schimb sa aiba o durata de viata cat mai indelungata, atunci ar trebui sa tii cont de primul contact al piesei cu utilajul, acesta fiind: montajul. Primul contact in relatia acestora va influeta modul in care vor lucra impreuna si cat de mult va dura legatura lor.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura