Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru stivuitor JCB 940

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 940
Cod produs
XR4NCWM3-MI
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru tot ce ni se intampla. De exemplu, tu nu ai schimbat la timp coroana de butuc si acum transmisia ta finala e zob? Ai noroc in toata supararea asta, pentru ca avem pe stoc coroana transmisie finala stivuitor JCB 940 (cea din imagini). Cu ea nu vei pati curand ce ai patit acum, pentru ca este rezistenta si executata la mare precizie, este una dintre piesele de cea mai buna calitate. Poti comanda telefonic sau pe formularul de pe site.

Daca nu esti sigur ca asta e piesa cautata, intreaba consultantii nostri pentru identificarea corecta a defectiunii si a piesei corecte. Suna la ei, e gratis!

Urmatoarea etapa: montajul!
Iti putem recomanda chiar aproape de tine pe unul din partenerii nostri care, cu echipa lui mobila de depanare, va sari in ajutorul tau. Il poti solicita si pentru revizii, reperatii capitale, montaj, tractare… Suna la noi si iti dam datele lui de contact!

Coroana transmisie finala stivuitor JCB 940 este o piesa dintr-un angrenaj de mare finete!
Mecanismul transmisiei finale aduce cu cel al unui ceas: este fin si sensibil la orice dereglare. In acest angrenaj, coroana de reductie are un rol important: acela de a dezvolta un cuplu de forta superior. Daca pinioanele sau coroana au de suferit, tot angrenajul va suferi si se vor produce avarii in cascada.

Inlocuirea lor devine imperios necesara, dupa care trebuie refacuta etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Transmisia finala este un mecanism de forta si de finete in acelasi timp. Comanda la primul semn o coroana de reductie noua!

Consultanta gratuita este unul dintre serviciile noastre de baza!
Nu te erija intr-un cunoscator absolut al utilajului tau! O defectiune complexa va necesita sfatul unui expert. El iti va identifica cu precizie defectiunea, piesa care trebuie inlocuita, iti va ghida montajul si reparatia in sine. Suna si intreaba-i, e gratis!

Clientii nostri apreciaza coroana transmisie finala pentru stivuitor JCB 940 - ne dam seama dupa numarul mare de solicitari! Certificatul de garantie de 6 luni si factura vor veni in colet.

Prin curier rapid coroana transmisie finala stivuitor JCB 940 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs si deschiderea coletului la livrare.

Un mecanic bun, care a mai asamblat transmisii finale, va realiza pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Nu improviza! Te putem trimite noi la un tehnician priceput!

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura