Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 541

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 541 541-70
Cod produs
DBO2VETR-ES
Out Of stock
Descriere
O veche reclama adaptata in cazul nostru suna cam asa: “Cand coroana se opreste, nimic, nimic, nu mai porneste!”. Nimic mai adevarat! Pentru ca aceasta este piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare. Ce poti face sa eviti sa patesti asta? Sa iti schimbi coroana de transmisie veche cu o astfel de coroana butuc incarcator telescopic JCB 541 care este mult mai rezistenta. O alta parte buna este ca se potriveste si la modelul JCB 541-70.

Ce se intampla cu productivitatea ta atunci cand o piesa cedeaza? Cel mai probabil, va avea de suferit. Pentru ca o singura piesa nepotrivita, de calitate slaba sau montata necorespunzator, poate face ca utilajul tau sa nu mai functioneze. Si, cum un utilaj face toata treaba grea in locul tau, nu ii poti tine locul, din pacate!

Ne dorim sa fii cat mai putin expus la aparitia unor astfel de situatii neplacute. De aceea, iti oferim o gama variata produse, care mai de care mai calitative si, nu in ultimul rand, durabile! O piesa rezistenta este cea care iti tine utilajul acolo unde ii este locul, pe teren! Contacteaza-ne fara dubii si afla toate detaliile despre identificarea piesei potrivite, dar si despre livrarea rapida!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 541 este o piesa mult mai rezistenta decat cea veche!
Coroana reductor este responsabila de producerea unui cuplu de forta superior. De aceea, ea are un rol important in angrenajul transmisiei inferioare. Pentru a evita multe neplaceri, iti recomandam sa depistezi cat mai repede motivele uzurii acesteia. Printre principalele motive si afla degradarea pinioanelor, deformarile provocate de socurile mecanice, dar si obiectele straine patrunse intre pinioane si dintii coroanei.

Serviciul gratuit de consultanta!
Fie ca o piesa a cedat, fie ca iti doresti sa imbunatatesti modul de functionare al utilajului tau, te ajutam sa rezolvi cat mai repede. Echipa noastra numeroasa este pregatita sa te cunoasca si sa iti afle povestea. Pentru ca ne plac afacerile create din pasiune, ne dorim sa te ajutam sa atingi succesul pe care il meriti! Te invitam sa ne contactezi la serviciul de consultanta pentru a putea afla mai multe despre noi si despre cum iti putem fi de folos. Nu ai nimic de pierdut, e gratuit!

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 541 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! De acum, coroana butuc incarcator telescopic JCB 541 mult dorita va intra in posesia ta, oriunde te-ai afla! Serviciul de curierat rapid iti livreaza produsele in 24 de ore!

Pentru ca probabil cunosti deja importanta montajului, noi recomandam o atentie sporita la pozitionarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Doar un specialist se va asigura ca montajul va fi realizat corespunzator.

Specificatii tehnice

Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura