Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 541 541-70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB  541, 541-70
Cod produs
H5IQ72RS-C
Out Of stock
Descriere
Un kit diferential pentru incarcator telescopic JCB 541 si 541-70 aflat in oferta noastra este unul foarte avantajos. Cere o oferta pentru a te convinge si daca esti multumit, ti-l livram in cel mai scurt timp posibil!

Componentele din care este format sunt 6 pinioane, 2 axe si 6 saibe, iar stocul este permanent disponibil. Astfel, atunci cand stationezi din cauza avariilor, ai la indemana o solutie rapida, dar de durata, care sa iti redea functionalitatea optima.

Setul de reparatie rapida este echivalent originalului, insa este fabricat de o companie de renume cu zeci de ani de experienta in realizarea de piese pentru echipamente JCB. De aceea, avem incredere in eficienta si durabilitatea lui si il recomandam in locul originalului.

La alte intrebari legate de aceste piese iti pot raspunde consilierii nostri. Suna la numerele de telefon afisate pentru a intra in contact cu ei si a verifica si compatibilitatea cu modelul utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita la fiecare apel!

Livrarea acestui kit diferential JCB 541 este valabila pentru orice localitate din tara si dureaza o zi lucratoare. La primirea pachetului ai posibilitatea de a verifica integritatea lui in prezenta curierului si vei achita rambursul.
Iar daca esti din Bucuresti, cea mai buna varianta este ridicarea personala din depozitul nostru.

Cumperi piese si ai avantajul de a programa si montajul tot la noi. Dispunem de o echipa de mecanici cu care poti colabora atunci cand sunt necesare reparatii la utilaj sau schimburi de piese defecte. Cu mai multe detalii despre acest serviciu te pot ajuta consilierii nostri. Suna acum!

Specificatii tehnice:
Setul contine:
•2 x pinion cu 12 dinti la exterior si 33 de dinti la interior.
•4 x pinion cu 9 dinti
•2 x ax cu lungimea de 150mm si diametru de 22mm
•4 x saiba de diametru exterior de 54mm si 22mm la interior
•2 x saiba de diametru 82mm la exterior si 50mm la interior

Codul pentru acest produs: H5IQ72RS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura