Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 541 541-70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 541 541-70
Cod produs
D86SBLPG-O-BT
Out Of stock
Descriere
Cand esti detinatorul unui utilaj de marca, piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest rulment butuc JCB 541 iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos.

Utilajul tau nu va sesiza nicio diferenta intre componenta recomandata de noi si cea originala, dar portofelul tau o va face in mod cert! Chiar daca acesti rulmenti de butuc propusi de noi au fost proiectati dupa modelul celor originali, ei sunt mult mai avantajosi din punct de vedere financiar. Aici nu facem rabat de calitate! Materialele din care au fost alcatuiti acesti rulmenti sunt durabile si eficiente, fiind menite sa reziste in orice conditii de munca. De altfel, locul de origine este Uniunea Europeana! Vei avea, asadar, un incarcator telescopic ce va rula ca la carte.

Cere aici oferta pentru acest rulment butuc JCB 541 exceptional si vei primi un pret de nerefuzat!
Produsul se vinde ca pereche. Este o componenta de calitate superioara, comparabila cu piesa originala ca durabilitate si eficienta, dar fiind mult mai rentabila la pret decat aceasta. Rulmentii se monteaza in pereche, asigurand transferul de greutate al utilajului, la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. Odata cu inlocuirea rulmentilor iti recomandam, de asemenea, inlocuirea simeringului ce asigura etanseitatea butucului. Te rugam si sa verifici daca uleiul pe care il folosesti in transmisia finala are indicativul corect si nivelul optim de umplere.

Stiai ca beneficiezi de suport tehnic gratuit la fiecare comanda?
Deoarece ne apreciem clientii foarte mult, plasarea unei comenzi prin magazinul nostru vine cu diverse avantaje. Primul avantaj este un serviciu de asistenta tehnica de top - expertii nostri sunt gata sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema ta. De la gasirea componentelor potrivite pana la recomandarea unui mecanic profesionist, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas. Cel de al doilea avantaj este parteneriatul nostru cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, coletul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, oriunde te-ai afla in Romania. Fie ca esti acasa sau la punctul de lucru, curierii nostri te vor gasi numaidecat!

De indata ce ai plasat o comanda, echipa noastra se mobilizeaza pentru ca tu sa ai acest rulment butuc pentru incarcator telescopic JCB 541 la usa ta cat mai repede posibil! Plata se face ramburs la primirea coletului, cand ai oportunitatea sa te asiguri ca totul este in regula. Poti opta si pentru preluarea personala a pachetului, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montajul este un aspect esential in intregul proces. Alegerea unei piese de calitate si un montaj realizat corespunzator te vor face sa te bucuri o perioada indelungata de achizitia facuta. Avem la dispozitie o echipa de mecanici profesionisti care se pot indrepta catre punctul tau de lucru, rapid. Dispunem si de o presa mecanica, esentiala in montarea rulmentilor, deoarece ii protejeaza. Poti afla mai multe informatii despre acest serviciu de la colegii nostri!

Specificatii tehnice

Acest rulment butuc JCB 541 se poate monta si pe modelul JCB 541-70.

Dimensiunile coliviei sunt:
• Diametru exterior = 157 mm
• Diametru interior = 137 mm
• H = 16 mm

Dimensiunile conului rulmentului sunt:
• Diametru interior 107,8 mm
• Diametru exterior 147 mm
• H = 24 mm

Codul pentru acest produs: D86SBLPG-O-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura