Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 520
Cod produs
X5ZJ81LK-ES
Out Of stock
Descriere
Cat de multe stii despre investitii? Recent apar cat mai multe cursuri si seminarii pe tema asta, unde oamenii invata despre importanta unei investitii si rezultatele sale. Afla ca noi suntem aici sa iti prezentam cele mai bune investitii in materie de piese pentru utilaje. O astfel de piesa este o coroana butuc incarcator telescopic JCB 520 noua!

De ce tocmai aceasta piesa? Pentru ca a iesit castigatoare printre zecile de piese concurente, in procesul nostru de selectie. Putem spune ca aceasta este o investitie a noastra valoroasa! Investim timp si resurse pentru a oferi clientilor nostri doar piese calitative si pentru a ne face cunoscuti. Ba chiar mai mult, se poate monta si pe JCB 520S, dar si pe JCB 520-55.

Coroana reductor sugerata de noi va reprezenta o investitie pe termen lung pentru ca are o rezistenta mult mai mare. Astfel, utilajul tau va avea nevoie de service cat mai rar, iar costurile cu acesta vor fi reduse remarcabil. Evita momentele in care nu esti productiv datorita pieselor defecte si foloseste fiecare zi pusa la dispozitie ca sa dai dovada de performanta! Cu siguranta si clientii tai vor observa cat de rapid indeplinesti toate activitatile stabilite!

Coroana butuc incarcator telescopic JCB 520 a fost selectata de noi dintre zecile de piese concurente!
Rolul important al acestei piese este de a ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. Aceasta este o piesa de baza in angrenajul transmisiei inferioare. De aceea, este necesar sa depistezi si sa rezolvi cat mai prematur problemele care pot aparea. Printre principalele cauze ale defectiunii acestei piese se numara deformarile aparute in urma socurilor mecanice. Alte cauze pot fi obiectele straine ce ajung intre dintii coroanei si pinioane, dar si degradarea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca intampini dificultati in depistarea unui probleme a utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Iti oferim alaturi de aceasta coroana de butuc pentru incarcator telescopic JCB 520 si un certificat de garantie, valabil 6 luni din momentul cumpararii. Certificatul vine in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne!  Prin serviciul de curierat rapid produsele ajung la tine mai repede decat ai crede! Astfel, coroana butuc incarcator telescopic JCB 520 va fi trimisa catre tine in 24 de ore! Daca totusi este si mai urgent de atat, te invitam sa ne vizitezi la noi la sediu!

Montajul deficitar este motivul pentru care multi detinatori de utilaje nu se bucura de performanta acestora. De aceea, recomandam realizarea montajului doar de catre specialisti. In cazul nostru, este importanta pozitionarea adecvata a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor.

Specificatii tehnice
Diametru - 263mm
Inaltime - 74mm
66 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura