Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Telescop pentru miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
OS3RAPQX-SC
Out Of stock
Descriere
“Te cunosc dupa sandale, Cenusareaso!” spune cantecul renumit. Iar calitatile acestui telescop miniincarcator Bobcat T750 pe care il avem in depozit, le cunosti vizitand site-ul nostru. Te prinzi imediat ce piesa de piesa avem. Iar, daca nu ajunge, informatiile in plus le poti obtine de la consultantii nostri foarte bine pregatiti. Vei afla ca provine de la fabrici cunoscute din lume si ca este conceput din cele mai interesante materiale. Vine in maxim 24 de ore. La nevoie iti recomandam un mecanic colaborator pentru montaj. La nevoie, iti suntem alaturi.

Profesia pe care ne-am ales-o nu este una usoara. Probabil ca ea ne-a ales pe noi, cine mai stie. Ea inseamna, in primul rand, relatie cu oamenii, iar aici nu e de joaca. Nu exista sa fii superficial, expeditiv sau indiferent. Clientii ne suna nu ca sa ne invite la picnic, ci pentru ca utilajul lor nu calca cu toata talpa, cum se spune. Dar pe noi asta ne inspira intotdeauna si ne motiveaza - faptul ca putem ajuta. A face un bine nu tine doar de o stare de spirit, ci si de puterea de a reusi asta.  Noi o avem.

Telescop miniincarcator Bobcat T750 - rezist si zambesc!
Fiecare piesa de schimb porneste spre tine cu instructiuni bine stabilite. Rolul telescopului, sau amortizorului cu gaz se defineste, desigur prin cateva avantaje fata de alte tipuri, cum ar fi: sunt capabile de miscare controlata; pot fi adaptate in functie de design-ul interior; pot fi pozitionate dupa cum se doreste de-a lungul cursei.

Vreau o lumina!
Ea vine de la noi. Fiecare client primeste serviciul gratuit de consultanta. Si nu oferim sfaturi standard, pentru ca problemele nu sunt standard. Fiecare utilaj are propriul lui complex de componente. Fiecare piesa are propriile sale caracteristici. Fiecare problema are nevoie de propria ei solutie. Mergem oricat de adanc e nevoie in amanunt si finalizam cu succes operatiunea.

Este ideal sa gasesti din prima alegere o piesa de schimb de o calitate atat de buna care detine si toate actele care o certifica! Asa se intampla si atunci cand vorbim despre acest telescop pentru miniincarcator Bobcat T750 nou. Avem toate documentele sale. Inclusiv o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pe 6 luni. Ne-am gandit la toate.

Odata ce ai gasit piesa de schimb de care ai nevoie, poti plasa o comanda. In secunda in care primesti confirmarea, noi incepem deja demersurile pentru livrare. Telescopul va ajunge la tine in aproximativ 1 zi lucratoare. Daca vrei sa ridici chiar tu produsul de la sediul nostru, nu uita ca ne gasesti de luni pana vineri la depozitul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Printre colaboratorii nostri se numara o serie de mecanici cu o vasta experienta. Poarta ei basca si halat, dar habar nu ai cate ascund sub acest desuet outfit. Sunt o enciclopedie. Te poti folosi de serviciile lor pentru montajul amortizorului la fata locului. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic, pentru a afla cum poti beneficia de acest serviciu.

Specificatii tehnice
• Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
• Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura