Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
HBTOAMRC-RE
Out Of stock
Descriere
Chiar si acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T750 este disponibil, oricand, in depozitul nostru! Pentru a functiona eficient, utilajul are nevoie de prezenta tuturor pieselor de schimb din componenta sa. Fiecarei piese de schimb ii este atribuita o sarcina anume, acestea influentand modul in care utilajul isi desfasoara activitatile. Daca una dintre acestea incepe sa se uzeze sau cedeaza, utilajul isi va pierde din putere. Actioneaza din timp! Ai parte de tot suportul nostru!

Desi nu ne place sa acceptam acest aspect, problemele fac parte din viata noastra! Drumul catre succes este presarat cu astfel de obstacole care ne vor pregati pentru ceea ce urmeaza. Incearca sa-ti pastrezi atitudinea pozitiva atunci cand dai nas in nas cu o problema. Te ajutam noi sa gasesti o solutie eficienta si rapida. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi sau sa ne scrii pe retelele sociale!

Avem produse concepute pentru performanta!
Fiecare piesa de schimb din componenta utilajului tau a fost gandita pentru a rezolva o anumita problema. Motiv pentru care, fiecare dintre ele este diferita, avand o responsabilitate aparte.
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T750 este responsabil de reducerea vibratiilor. El poate fi montat in diferite locuri, precum: la cabina, la motor, etc.

Beneficii peste beneficii si serviciul de consultanta gratuit
Indiferent in ce situatie te afli, noi suntem pregatiti sa-ti sarim in ajutor! Asemenea unor supereroi, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale. Serviciul nostru gratuit de consultanta vine la pachet cu o serie de beneficii de care nu ai mai auzit pana acum, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului oricand si oriunde. Tu doar trebuie sa ne contactezi!

Un astfel de tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat T750 dispune de 6 luni de garantie, ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar, ne-am ciocnit de acest tip de probleme, dar este important sa stii toate detaliile.

Livram cu drag! Pasii pentru a comanda acest tampon cabina miniincarcator Bobcat T750 sunt simpli. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta piesa de schimb va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Pentru a monta o piesa de schimb, este important sa apelezi la specialistii din domeniu. De ce? Pentru ca au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori.
In plus, exista si posibilitatea de a ne contacta. Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura